менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Нахиляє переформатування диска ПК з ОС Windows

Reply

Різьба Інструменти
Old
Нові члени групи

Default Нахиляє переформатування диска ПК з ОС Windows

Я використовую Fujitsu FMV-Biblo (тільки в Японії). Windows Vista Home Premium. вони змінили свою політику останнім часом і мій комп'ютер не входить Recovery Disc або навіть оригінальної ОС Windows диск. Чи не знаючи, в мене немає обох, я випадково reformated мого ПК без Doin резервне копіювання або recovery.So, немає іншого вибору, я позичив ОС диска мого друга і переформатувати мій комп'ютер у тимчасове користування причина I Dont є ключ продукту. Lucky чи ні, у мене є інша ОС Windows XP диск на моїй руці. Проте коли я спробував встановити, він говорить, що мій жорсткий диск має проблеми і повинні запустити CHKDSK. Я зробив це, але проблема все ще зберігається. Будь ласка, допоможіть мені.

PS: компанія фактично пропонує set.But відновлення диска претензій THT Якщо це буде зроблено змін partiton жорсткого диска, коли диск вставлений може не працювати.
Wht SHLD мені робити?
Old
Донор групи

Default Нахиляє переформатування диска ПК з ОС Windows

dwhen ви втомилися повторної установки Windows ви зробили швидке форматування або повному форматі?

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.3ГГц AMD
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1 концерт DDR
Графічна карта (и):
256mb G-сила
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY watercooling
Мережі / Інтернет:
Virgin 50mb
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Vista Ultimate
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.