![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добро утро на всички. Аз съм като огромни проблеми преинсталиране на Windows. Мислех да си преобразование С карам и после да преинсталирате XP. По време на инсталацията разбрах, че всичко, което се случва е, че XP е настанявам, но без форматиране имах намерение. Опитвам се да спрете да инсталирате и сега искам АЗ hadnt. Сега, за зареждащата машина на цикли и doesn't отговаря на всички ключови команди. Дъното отваряне графики показват, след това той се опитва да отиде в "настройка е рестартиране", но той doesn't на проекта. Той просто се връща в рестартиране. Имам оригиналния диск с XP, която аз съм се опитва да използва. Моля помощ ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако рестартиране на компютъра, диск с XP добавя, не получавате бърз "натиснете произволен клавиш, за да стартирате от компактдиск" ... ако това е така удари ключ и би трябвало да можете да започнете нов инсталирате.
| |||
| |||
| Здравейте .. Не на диска в устройството, но isn't го изпробвате. Тя просто продължава да колоездене обратно към отскачам. Не ключовете има никакъв ефект. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всички в BIOS и да зададете CDRom като обувка 1ви устройство, след което стартира на компактдиска да направи инсталирате.
| |||
| |||
| ОК благодаря за това .. Но как да направя това? Съжалявам, че се дебели |
|
| |||
| |||
| Включване на компютъра, на екрана ще се покаже пост, след това натиснете клавиша пише на екрана да въведете BIOS. Потърсете обувка последователност и да CDRom като 1-ви обувка план. |
|
| |||
| |||
| Благодаря ти за това Дейв, но както казах, нито един от ключовете има никакъв ефект върху него .. аз ще се опитам отново, когато се прибера у дома, но засега няма doesn't изглежда да има начин да го контролираш ... Неговата притежавали LOL Наздраве отново |
|
| |||
| |||
| Използвате ли USB клавиатура? |
|
| |||
| |||
| Да си един Microsoft Wireless борда и мишка .... |
|
| |||
| |||
| Те не работят в пощенската софтуер, тъй като те трябва шофьори. Ако имате PS / 2 порт получите клавиатура PS / 2 KB и след това можете да използвате функциите на този пост екрани. |