![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Dobré ráno všem. Mám obrovské problémy s instalací systému Windows. Měl jsem v úmyslu své přeformátovat disk C a potom znovu nainstalovat XP. Během instalace jsem si uvědomil, že všechno, co se děje, bylo, že byla instalace XP, ale bez formátování jsem měla v úmyslu. Snažím se zastavit instalaci a teď bych hadnt. Nyní, při bootu strojových cyklů a doesnt reagovat na libovolné klávesy příkazy. Základní deska otevření grafiky show, pak se snaží dostat do "nastavení je opakovaný start", ale ono doesnt start. Prostě sahá až do restartu. Mám originální xp disk, na kterém se snažím používat. Prosím pomozte ...
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pokud restartujete počítač, disk s XP zní, co dostanete výzvu "stisknutím libovolné klávesy spustíte systém z disku CD" ... pokud ano hit klíč a měli byste být schopni spustit novou instalaci.
|
|||
|
|||
|
Ahoj .. No disk je v mechanice, ale isnt navazovat na to. Je prostě pořád na kole zpět k znovuzrození. Žádné klíče nemá žádný efekt.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dostat se do BIOSu a nastavit jako CDRom 1. spouštěcí zařízení, pak se zavádění z CD, aby si nainstalovat.
|
|||
|
|||
|
OK thanks for that .. Ale jak to mám udělat? Omlouváme se za tlusté
|
|
|
|||
|
|||
|
Zapněte počítač, bude po obrazovce se zobrazí, stiskněte tlačítko se říká, že na obrazovce zadat BIOS.
Ve bootovací sekvence a nastavit CDRom jako 1. boot zarizeni. |
|
|
|||
|
|||
|
Thanks for that Dave, ale jak jsem řekl, že žádný z klíčů mít žádný vliv na to .. Zkusím to znovu, když se vrátím domů, ale zatím tam doesnt seem to být způsob, jak ovládat ... Jeho posedlý lol Cheers znovu
|
|
|
|||
|
|||
|
Používáte USB klávesnici?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ano, jeho Microsoft Wireless palubě a myš ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Nemají práci ve funkci software potřebují řidiči.
Máte-li PS / 2 keyboard port dostat PS / 2 a potom můžete použít funkce po obrazovkách. |