![]() |
|
| |||
| |||
| Καλημέρα όλα. Είμαι έχοντας τεράστια προβλήματα επανεγκατάσταση των Windows. Θα ήθελα να μου επαναμορφοποιήσει δίσκου C και στη συνέχεια να επανεγκαταστήσετε XP. Κατά την εγκατάσταση του συνειδητοποίησα ότι το μόνο που συνέβαινε ήταν ότι ήταν xp εγκατάσταση αλλά χωρίς τη μορφοποίηση είχα σκοπό. Θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε την εγκατάσταση και τώρα επιθυμούν να hadnt. Τώρα, σχετικά με την εκκίνησης της μηχανής και κύκλους doesn't ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε πλήκτρο εντολές. Η μητρική κάρτα γραφικών άνοιγμα δείχνουν, στη συνέχεια, προσπαθεί να προχωρήσει σε «εγκατάσταση επανεκκίνηση" αλλά doesn't ξεκινήσει. Είναι μόνο για να πάει πίσω την επανεκκίνηση. Έχω την αρχική xp δίσκο που είμαι προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε. Παρακαλώ βοηθήστε ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή, με το δίσκο, παρεμβάλλεται XP, θα έχετε κάνει την άμεση "πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για εκκίνηση από το CD" ... αν ναι έπληξε ένα βασικό και θα πρέπει να μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα εγκατάσταση.
| |||
| |||
| Γεια σου .. Δεν Ο δίσκος είναι στο δίσκο, αλλά isn't picking it up. Απλώς κρατάει πίσω το ποδήλατο για επανεκκίνηση. Δεν πλήκτρα έχουν κανένα αποτέλεσμα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λάβετε υπόψη σας και να ρυθμίσετε το BIOS CDROM ως την 1η συσκευή εκκίνησης, στη συνέχεια, εκκίνηση από το CD, για να κάνει την εγκατάσταση.
| |||
| |||
| ΟΚ ευχαριστώ για αυτό .. Αλλά πώς μπορώ να το κάνω; Λυπούμαστε που πρέπει να έχουν πάχος |
|
| |||
| |||
| Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή, μετά την οθόνη θα δείτε, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο που λέει οθόνης να εισέλθουν BIOS. Δείτε για ακολουθία εκκίνησης και που CDROM ως 1η συσκευή εκκίνησης. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την Dave αλλά όπως είπα, δεν τα πλήκτρα έχουν επιπτώσεις σε αυτό .. Θα προσπαθήσω και πάλι, όταν έχω σπίτι, αλλά μέχρι στιγμής doesn't εκεί φαίνεται να είναι ένας τρόπος για να την ελέγχουν ... Η κατοχή lol Cheers πάλι |
|
| |||
| |||
| Είσαι χρησιμοποιώντας ένα πληκτρολόγιο USB; |
|
| |||
| |||
| Ναι την ασύρματη συμβουλίου της Microsoft και το ποντίκι .... |
|
| |||
| |||
| Δεν εργασιών στη μετά το λογισμικό που χρειάζεται οδηγούς. Αν έχετε ένα πληκτρολόγιο PS / 2 θύρα get PS / 2 KB και στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες στη μετά οθόνες. |