![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobro jutro svima. Im 'vlasništvo ogroman problem ponovo instalirati sustav Windows. Sam namjeravala reformatizovati moj C disk i onda instalirati XP. Tijekom instaliranja sam shvatila da sve što se događalo bilo je da je instalirate xp bez formatiranja, ali sam imao namjeru. JA pokušati spriječiti instalaciju i sad sam želju hadnt. Sada, na bootup stroja i ciklusi se odgovoriti na bilo koju tipku naredbe. Matične ploče otvorenja prikazati grafiku, a zatim pokušava ući "setup je ponovnog" ali to se pokrenuti. Internet pravedan odlazi leđa to ponovne inicijalizacije operacijskog sust. Imam originalni xp disk koji sam težak za korištenje. Please help ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ponovno pokrenete računalo, sa XP diska umetnuta, da li vi dobiti brz ", pritisnite bilo koju tipku za boot s CD-a" ... ako je tako pogodila je ključ i trebali biste biti u stanju započeti svježe instalirati.
| |||
| |||
| Hi .. Nema disk u pogon, ali to nije to branje gore. Internet pravedan uspomena biciklizam natrag na ponovno podizanje sustava. Nema tipke imati učinka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uzmite u vaš BIOS i podesite CDROM 1. kao boot uređaj, a zatim isključite boot CD-a da instalacije.
| |||
| |||
| OK hvala za to .. Ali kako mogu napraviti? Žao nam je da bude gust |
|
| |||
| |||
| Uključite računalo, post ekranu će se prikazati, a zatim pritisnite tipku on kaže da unesete onscreen BIOS. Potražite čizma slijed i postaviti cdrom kao 1. boot uređaj. |
|
| |||
| |||
| Hvala za taj Dave, ali kako sam rekao, nitko od tipki imati utjecaja na to .. ja ću probati opet kad sam se kući, ali do sada se čini da postoji način da se promjenom upravlja ... Njegova zaposjedoše Klicati opet lol |
|
| |||
| |||
| Jeste li koristite USB tipkovnicu? |
|
| |||
| |||
| Da svojim Microsoft odbora i bežični miš .... |
|
| |||
| |||
| Oni ne rade u post softvera kao što im je potrebno vozača. Ako imate PS / 2 tipkovnica priključka dobijem PS / 2 KB, a zatim možete koristiti funkcije u post ekranima. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| DELL Inspiron 530 - Ponovna instalacija sustava Windows | tommyg23 | Windows Operating Systems | 1 | 28 rujan 2009 09:26 |
| Cant Watch Streamings Nakon Vista Ponovna instalacija | Sandra | Web Browsers & FTP Klijenti | 3 | 30. svibanj 2009 14:07 |
| Kako ponovo instalirati Windows XP? | VictorSxl | Windows Operating Systems | 7 | 25. listopad 2008 12:52 |
| Kako bih trebao reinstalirati moj hp printer-skener-Fotokopirnica? | pchopra65 | Digital Imaging & Pisači | 5 | 6. kolovoz 2007 09:34 |
| Thread Tools | |
| |