![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Jó reggelt minden. Én mivel óriási problémákat újratelepíteni a Windows-t. Azt kívánják újra my C meghajtóra, majd újratelepítése XP. A telepítés során rájöttem, hogy minden, ami történt az volt, hogy XP telepítését, de anélkül, hogy a formázás volt szánták. Megpróbálom megállítani a telepítés, és most szeretnék én hadnt. Most, hogy a gép bootup ciklusok és doesnt válaszol minden kulcsfontosságú parancsokat. Az alaplap megnyitása grafika mutatja, akkor megpróbál bemenni "beállítás újraindítása", de ez nem indul el. Csak nyúlik vissza újraindítás. Nekem van az eredeti XP lemezt amit próbál használni. Kérem, segítsen ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha újraindítja a számítógépet, az XP lemez be, do you get a prompt "bármely gomb megnyomásával indítható CD" ... ha igen fontos találatot, és képesnek kell lennie arra, hogy a friss telepítés.
| |||
| |||
| Szia .. Nem a lemez van a meghajtóban, de ez isnt picking it up. Csak folyton kerékpározás vissza újraindít. Nincs semmilyen hatással kulcsokat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szállj be a BIOS-t és a CD-ROM az 1. rendszerindító eszközt, majd a CD-lemezről indítást, hogy a telepítés.
| |||
| |||
| OK kösz, hogy .. De hogyan tudom ezt csinálni? Sajnáljuk, hogy vastag |
|
| |||
| |||
| Kapcsolja be a számítógépet, a post képernyő megjelenik, majd nyomja meg a gombot képernyőn megjelenő azt mondja, hogy a BIOS. Keresse meg a boot sorrend és az 1. CD boot device. |
|
| |||
| |||
| Kösz, hogy Dave de mint mondtam, sem a gombok semmilyen hatása ez .. megpróbálom újból, amikor hazaértem, de eddig doesnt tűnik módon az ellene ... A megszállott lol Cheers újra |
|
| |||
| |||
| Ön még USB billentyűzet? |
|
| |||
| |||
| Igen, hogy egy Microsoft vezeték nélküli egér és a fedélzeti .... |
|
| |||
| |||
| Nem működik a post szoftver szükséges illesztőprogramokat. Ha van egy PS / 2 billentyűzet port egy PS / 2 KB, és akkor használhatja a funkciókat a post képernyőn. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Dell Inspiron 530 - Windows újratelepítése | tommyg23 | A Windows operációs rendszerek | 1 | Szeptember 28, 2009 09:26 |
| Cant Watch Streamings után Vista újratelepítése | Sandra | Web böngésző és FTP Clients | 3 | 30. május 2009 14:07 |
| Hogyan tudom újra a Windows XP? | VictorSxl | A Windows operációs rendszerek | 7 | 25. október 2008 12:52 |
| Hogyan kell újratelepíteni én HP nyomtató-scanner-másoló? | pchopra65 | Digital Imaging & Nyomtatók | 5 | 6. augusztus 2007 09:34 |
| Téma eszközök | |
| |