![]() |
|
| |||
| |||
| כל בוקר טוב. אני נתקל בבעיות ענקית מחדש של Windows. אני אמור לאתחל את כונן C שלי ולאחר מכן להתקין מחדש את XP. במהלך ההתקנה הבנתי שכל מה שקרה היה כי XP היה להתקין את העיצוב אבל בלי שהתכוונתי. אני מנסה לעצור את ההתקנה ועכשיו אני רוצה hadnt. עכשיו, על האתחול מחזורי מכונת doesn't לענות על כל הפקודות מפתח. הפתיחה האם להציג גרפיקה, אז הוא מנסה להיכנס לתוך ההגדרה "היא הפעלה מחדש" אבל זה מתחיל doesn't. זה פשוט חוזר האתחול. יש לי את הדיסק המקורי של XP שבו אני מנסה להשתמש. בבקשה לעזור ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם לאתחל את המחשב, עם דיסק של Windows XP מוכנס, אתה מקבל את הפקודה "הקש על מקש כלשהו כדי לבצע אתחול מהתקליטור" ... אם כך פגע מפתח אתה אמור להיות מסוגל להתחיל להתקין טריים.
| |||
| |||
| היי .. לא הדיסק נמצא בכונן אבל האין זה לקטוף אותו. זה פשוט ממשיך אופניים לחזור מחדש. המפתחות לא היתה לכך כל השפעה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קבל לתוך ה-BIOS שלך ולהגדיר את המכשיר כמו cdrom 1st אתחול, ולאחר מכן את תקליטור אתחול כדי לעשות את ההתקנה.
| |||
| |||
| תודה על אישור עבור זה .. אבל איך אני עושה את זה? מצטער להיות עבה |
|
| |||
| |||
| הפעל את המחשב, המסך תופיע ההודעה, ולאחר מכן הקש על מקש זה אומר על המסך כדי להזין את ה-BIOS. חפש רצף האתחול ולהגדיר CDROM כאמצעי אתחול 1. |
|
| |||
| |||
| תודה על זה דייב אבל כמו שאמרתי, אף אחד המפתחות יש השפעה על זה .. אני אנסה שוב כשאגיע הביתה, אבל עד כה יש doesn't נראה דרך לשלוט על זה ... דיבוק lol שלה לחיים שוב |
|
| |||
| |||
| האם אתה משתמש במקלדת USB? |
|
| |||
| |||
| כן קרש שלה ועכבר אלחוטיים Microsoft .... |
|
| |||
| |||
| הם לא עובדים תוכנת הדואר כפי שהם צריכים הנהגים. אם יש לך מקלדת PS / 2 יציאת לקבל PS / 2 קילו ואז אתה יכול להשתמש בפונקציות של מסכי פירסום. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Dell Inspiron 530 - להתקין מחדש את Windows | tommyg23 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 28 ספטמבר 2009 09:26 |
| צביעות שעונים Streamings לאחר התקנה מחדש של Vista | סנדרה | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 3 | ה -30 במאי 2009 14:07 |
| כיצד אוכל להתקין מחדש את Windows XP? | VictorSxl | מערכות ההפעלה Windows | 7 | ה -25 בחודש אוקטובר 2008 12:52 |
| איך אני אמור להתקין מחדש את המדפסת, סורק Hp-Copier? | pchopra65 | Digital Imaging & מדפסות | 5 | 6 אוגוסט 2007 09:34 |
| שרשרת כלים | |
| |