![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas rytas visiems. Turiu didelių problemų iš naujo įdiegti Windows. Aš skirti performatuoti mano C disko ir tada įdiegti XP. Diegimo metu supratau, kad visa tai vyksta, buvo, kad XP buvo įdiegti, bet be formatavimo turėjau skirti. Bandau sustabdyti įdiegti ir dabar norėčiau hadnt. Dabar dėl bootup mašinų ciklai ir nepadės atsakyti į bet kurį klavišą komandas. Plokštės atidarymo grafikai rodo, tada ji bando pereiti į "konfigūracija yra iš naujo", bet tai nepadės pradžios. Jis tiesiog nueina perkrauna. Turiu originalą XP diską, kurį aš mėginu naudoti. Please help ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei turite iš naujo paleisti kompiuterį su XP diską įrašoma, jūs gausite pranešimą "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti iš kompaktinio disko" ... jei taip, paspauskite mygtuką ir galėsite pradėti iš naujo įdiegti.
| |||
| |||
| Hi .. Ne diskas yra diskas, bet jis isnt picking it up. Jis tiesiog išlaiko dviračių atgal paleisti. Nr raktus turėti jokio poveikio. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Patekti į BIOS ir nustatyti, kaip 1. boot įrenginys cdrom, tada boot išjungti CD daryti įdiegti.
| |||
| |||
| Gerai, ačiū už tai .. Bet kaip man tai padaryti? Atsiprašome būti stora |
|
| |||
| |||
| Įjunkite kompiuterį, ekrane bus rodomas pranešimas, tada paspauskite klavišą ji sako ekrane patekti į BIOS. Galite krovimosi tvarka ir nustatyti cdrom kaip 1. įkrovos prietaisu. |
|
| |||
| |||
| Thanks for that Dave, bet kaip sakiau, nė vienas iš raktų yra bet padaroma .. I'll try again when I get home, bet kiek ten doesnt atrodo kaip jį kontroliuoti ... Jos turėjo lol Cheers vėl |
|
| |||
| |||
| Ar Jūs naudojate USB klaviatūrą? |
|
| |||
| |||
| Taip, savo Microsoft Wireless valdybos ir pele .... |
|
| |||
| |||
| Jie neveikia pašto programinę įrangą, nes jiems reikia vairuotojams. Jei turite PS / 2 keyboard port gauti PS / 2 KB ir tada galite naudoti funkcijas paštu ekranus. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dell Inspiron 530 - Iš naujo įdiekite "Windows | tommyg23 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 28 rugsėjis 2009 09:26 |
| Cant Žiūrėti Streamings Po Vista "Atstatyti | Sandra | Naršyklėms & FTP Klientai | 3 | Gegužė 30, 2009 14:07 |
| Kaip aš galiu įdiegti "Windows XP"? | VictorSxl | Windows "operacinės sistemos | 7 | 25 spalis 2008 12:52 |
| Kaip reikėtų įdiegti Mano HP spausdintuvas-skeneris-kopijuoklis? | pchopra65 | Digital Imaging & Printers | 5 | 6 rugpjūtis 2007 09:34 |
| Temos įrankiai | |
| |