![]() |
|
| |||
| |||
| Labrīt visiem. Man ir milzīgas problēmas pārinstalēt windows. Gribēju pārformatēt manu C disku un tad pārinstalēt xp. Instalēšanas laikā es sapratu, ka viss bija noticis, bija tāda, ka xp bija instalējot, bet bez formatējuma man bija paredzēta. Mēģinu pārtraukt instalēt un tagad vēlas man hadnt. Tagad par bootup mašīna cikliem un doesn't atbildēt uz jebkuru taustiņu komandas. Motherboard atvēršana grafiki parāda, tad tā mēģina iedziļināties "uzstādīšana ir atkārtoti iedarbināt", bet tas doesn't sākuma. Tā tikai iet atpakaļ rebooting. Man ir oriģinālā XP diska, ko es cenšos izmantot. Please help ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jūs reboot PC, ar XP disku ievietota, jums saņemt tūlītēju "preses ielādēt jebkuru taustiņu, no CD" ... ja tā hit atslēgu un jūs varat sākt jaunu instalēt.
| |||
| |||
| Hi .. No disks ir disks, bet tas isn't picking it up. Tas tikai tur riteņbraukšana atpakaļ reboot. Nē atslēgas nav nekādas ietekmes. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nokļūt jūsu BIOS un iestatīt CDROM kā 1. sāknēšanas ierīci, tad boot pie CD darīt instalēt.
| |||
| |||
| Labi, paldies par šo .. Bet kā man darīt? Žēl būtu bieza |
|
| |||
| |||
| Ieslēdziet datoru, pēc ekrāna tiks rādīta, pēc tam nospiediet taustiņu tā saka onscreen ieiet BIOS. Meklēt boot secību un noteikt CDROM kā 1. sāknēšanas ierīci. |
|
| |||
| |||
| Paldies par šo Dave bet kā jau teicu, neviens no atslēgām ir kāda ietekme uz to .. Es mēģināšu vēlreiz, kad man mājās, bet līdz šim doesn't šķiet ir veids, kā kontrolēt to ... Tā piederēja lol Cheers vēlreiz |
|
| |||
| |||
| Vai jūs izmantojat USB klaviatūru? |
|
| |||
| |||
| Jā tā microsoft bezvadu kuģa un peli .... |
|
| |||
| |||
| Viņi nedarbojas pēc programmatūras, jo tie būs nepieciešami draiveri. Ja jums ir PS / 2 keyboard port iegūt PS / 2 KB un pēc tam varat izmantot funkciju post ekrāniem. |
![]() |
|
| Bookmarks |