![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobré ráno všetkým. Mám obrovské problémy s inštaláciou systému Windows. Mal som v úmysle svoje naformátovať disk C a potom znova nainštalovať XP. Počas inštalácie som si uvedomil, že všetko, čo sa deje, bolo, že bola inštalácia XP, ale bez formátovania som mala v úmysle. Snažím sa zastaviť inštaláciu a teraz by som hadnt. Teraz, pri bootu strojových cyklov a doesnt reagovať na ľubovoľné klávesy príkazy. Základná doska otvorenie grafiky show, potom sa snaží dostať do "nastavenie je opakovaný štart", ale ono doesnt start. Jednoducho siaha až do reštartu. Mám originálne xp disk, na ktorom sa snažím používať. Prosím pomôžte ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak reštartujete počítač, disk s XP znie, čo dostanete výzvu "stlačením ľubovoľného klávesu spustíte systém z disku CD" ... ak áno hit kľúč a mali by ste byť schopní spustiť novú inštaláciu.
| |||
| |||
| Ahoj .. No disk je v mechanike, ale isnt nadväzovať na to. Je jednoducho stále na bicykli späť k znovuzrodenie. Žiadne kľúče nemá žiadny efekt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dostať sa do BIOSu a nastaviť ako CDRom 1. spúšťacie zariadenia, potom sa zavádzanie z CD, aby si nainštalovať.
| |||
| |||
| OK thanks for that .. Ale ako to mám urobiť? Ospravedlňujeme sa za hrubé |
|
| |||
| |||
| Zapnite počítač, bude po obrazovke sa zobrazí, stlačte tlačidlo sa hovorí, že na obrazovke zadať BIOS. Vo bootovacie sekvencie a nastaviť CDRom ako 1. boot zarizeni. |
|
| |||
| |||
| Thanks for that Dave, ale ako som povedal, že žiadny z kľúčov mať žiadny vplyv na to .. Skúsim to znova, keď sa vrátim domov, ale zatiaľ tam doesnt seem to byť spôsob, ako ovládať ... Jeho posadnutý lol Cheers znova |
|
| |||
| |||
| Používate USB klávesnicu? |
|
| |||
| |||
| Áno, jeho Microsoft Wireless palube a myš .... |
|
| |||
| |||
| Nemajú prácu vo funkcii softvér potrebujú vodiči. Máte-li PS / 2 keyboard port dostať PS / 2 a potom môžete použiť funkcie po obrazovkách. |