![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Добро јутро свима. Им 'имајући огроман проблем поново инсталирате систем Уиндоус. Сам намјеравала реформатизовати мој Ц диск и онда инсталирати КСП. Током инсталације сам схватила да све што се дешавало било је да је инсталирате ксп без форматирања, али сам имао намеру. ЈА пробати за спречити инсталацију и сад сам жељу хаднт. Сада, на боотуп машине и циклуси се одговорити на било који тастер команде. Матичне плоче отварања приказати графику, а затим покушава да уђе "сетуп је поновног" али то се покренути. Интернет праведан одлази леђа за поновне покретања оперативног сушта. Имам оригинални ксп диск који сам тежак за коришћење. Плеасе хелп ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако поново покренете рачунар, са КСП диска уметнута, да ли ви добити брз ", притисните било који тастер за боот са ЦД-а" ... ако је тако погодила је кључ и требали бисте бити у стању започети свеже инсталирате.
| |||
| |||
| Хи .. Нема диск у погон, али то није то брање горе. Интернет праведан успомена Бициклизам назад на поновно подизање система. Нема тастере имати ефекта. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Узмите за твој БИОС и подесите ЦДРОМ 1. као боот уређај, а затим искључите боот ЦД-а да инсталације.
| |||
| |||
| ОК хвала за то .. Али како могу направити? Жао нам је да буде густ |
|
| |||
| |||
| Укључите рачунар, пост екрану ће се приказати, а затим притисните тастер он каже да унесете онсцреен БИОС. Потражите чизма след и поставити цдром као 1. боот уређај. |
|
| |||
| |||
| Хвала за тај Даве, али како сам рекао, нико од тастера да има утицаја на то .. ја ћу пробати опет кад сам се кући, али до сада се чини да постоји начин да се променом управља ... Његова запосједоше Клицање опет лол |
|
| |||
| |||
| Јесте ли користите УСБ тастатуру? |
|
| |||
| |||
| Да својим Мицрософт одбора и бежични миш .... |
|
| |||
| |||
| Они не раде у пост софтвера као што им је потребно возача. Ако имате ПС / 2 тастатура порта добијем ПС / 2 КБ, а затим можете да користите функције у пост екранима. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Делл ИНСПИРОН 530 - Поновна инсталација оперативног система Уиндоус | томмыг23 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 28. Јул 2009 09:26 |
| Цант Уатцх Стреамингс Након Виста Поновна инсталација | Сандра | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 3 | 30 мај 2009 14:07 |
| Како да поново инсталирате Уиндоус КСП? | ВицторСксл | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 25 октобар 2008 12:52 |
| Како бих требао наново мој хп принтер-скенер-Фотокопирница? | пцхопра65 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 5 | 6 аугуст 2007 09:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |