![]() |
|
| |||
| |||
| Good morning all. Dev sorunlar yeniden pencere yaşıyorum. Ben C sürücüyü yeniden biçimlendirmek ve daha sonra xp yeniden amaçlanmıştır. Sırasında yüklemek ben tüm bu olup bittiğini bu xp yüklemeden ama olmadan biçimlendirme Ben amacı vardı gerçekleşmiştir. Ben yüklemek durdurmak ve deneyin şimdi hadnt isterdim. Şimdi, önyükleme üzerinde makine döngüleri ve doesnt herhangi bir tuşa komutlarına yanıt. Anakart açılış grafik, daha sonra "tertibat gitmek çalışır göstermek" yeniden başlatmadan ama o doesnt başlamak. Sadece yeniden geri gider. Ben hangi çalışıyorum orijinal xp diskiniz var. Lütfen yardım ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer XP disk takılı, sen istemi "basın CD'den önyükleme için herhangi bir tuşa alırım" başlatmalı ... eğer böyle bir kilit vurmak ve yeni bir yüklemeye başlamak gerekir.
| |||
| |||
| Hi .. Hayır disk sürücüye ama onu alıyorum isnt. Sadece geri yeniden başlatmanız bisiklet tutar. Hiçbir tuşa herhangi bir etkisi vardır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| BIOS içine alın ve 1. önyükleme aygıtı olarak CDRom ayarlamak, sonra önyükleme CD kapatma yüklemek yapmak.
| |||
| |||
| Bu .. OK teşekkür Ama nasıl yapabilirim? Sorry kalın olması |
|
| |||
| |||
| PC açın, sonrası ekran, sonra gösterecektir anahtar BIOS girmek için ekranda diyor basın. Önyükleme sırası bakın ve 1. önyükleme aygıtı olarak CDRom ayarlayın. |
|
| |||
| |||
| Dave ama dediğim gibi, tuşların hiçbiri üzerinde herhangi bir etkisi sahip olduğunuz için teşekkür ederiz .. tekrar ne zaman ama eve şimdiye kadar doesnt çalışırız kontrol için bir yol ... onun sahip lol alkış tekrar gibi görünüyor |
|
| |||
| |||
| Bir USB klavye kullanıyor musunuz? |
|
| |||
| |||
| Yes its Microsoft kablosuz yönetim kurulu ve fare .... |
|
| |||
| |||
| Gibi sürücülerini Onlar sonrası yazılımda çalışmaz. Eğer bir PS / 2 klavye portu PS / 2 KB olsun daha sonra size posta ekranlardaki işlevleri kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
| Bookmarks |