![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Доброго ранку всім. У мене виникають величезні проблеми перевстановлення Windows. Я збирався переформатувати мій C диска, а потім повторно встановити XP. Під час встановлення я зрозумів, що все це відбувається в тому, що XP була установка, але без форматування я задумав. Я намагаюся зупинити установку, а тепер я хотіла hadnt. Тепер при завантаженні машини цикли і doesn't реагувати на будь-яку клавішу команд. Материнська плата відкритті графіка шоу, то вона намагається йти в настройках "перезапуск", але вона doesn't почати. Він просто повертається до перезавантаження. Я маю оригінальний диск XP, який я намагаюся використовувати. Будь ласка, допоможіть ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви перезавантажте комп'ютер з XP вставити диск, ви отримаєте повідомлення "Натисніть будь-яку клавішу для завантаження з компакт-диску" ... Якщо це так Натисніть клавішу, і ви повинні бути в змозі почати нову установку.
| |||
| |||
| Привіт .. Ні диска в дисководі, але хіба її підняти. Він просто тримає Велоспорт Назад до перезавантаження. Ні клавіші мають ніякого ефекту. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отримати у вашому BIOS і набір компакт-дисків як 1st Boot Device, потім завантажитися з компакт-диска, щоб виконати установку.
| |||
| |||
| ОК спасибо за що .. Але як це зробити? Вибачте, що бути товстим |
|
| |||
| |||
| Увімкніть комп'ютер, посада екран покаже, а потім натисніть клавішу вона говорить екрані ввести BIOS. Шукайте послідовність завантаження і встановити CDRom як 1st Boot Device. |
|
| |||
| |||
| Дякуємо вам за це Дейв, але, як я вже казав, жодна з клавіш мати ніякого ефекту на нього .. Я спробую ще раз, коли приходжу додому, але до цих пір існує doesn't здаються способом боротьби з нею ... Її мав LOL Cheers знову |
|
| |||
| |||
| Ви використовуєте клавіатуру USB? |
|
| |||
| |||
| Та своєї Microsoft Wireless ради і миші .... |
|
| |||
| |||
| Вони не будуть працювати на посаді програмного забезпечення, оскільки вони потрібні драйвери. Якщо у вас є порту PS / 2 клавіатура отримати PS / 2 KB, а потім ви можете використовувати функції на посаді екранах. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dell Inspiron 530 - перевстановлення Windows | tommyg23 | Операційні системи Windows | 1 | 28 вересня 2009 09:26 |
| Нахиляє Дивитися Streamings Після переустановки Vista | Сандра | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 30 травня 2009 14:07 |
| Як перевстановити Windows XP? | VictorSxl | Операційні системи Windows | 7 | 25 жовтня 2008 12:52 |
| Яким я повинен повторно встановити принтер HP-сканер-копіра? | pchopra65 | Digital Imaging & Принтери | 5 | 6 серпня 2007 09:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |