по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Смяна на Windows ОС на Windows XP Черен

Reply

Нишка Инструменти
Old 12 юни 2009 г., 07:58
Новите държави Група

Default Смяна на Windows ОС на Windows XP Черен

Здравейте всички

Имам един стар OS на моя компютър и искате да го смените с Windows XP Черно но обикновено получават ми приятел на мъжа да правя такива неща за мен, но той е далеч по бизнес и наистина трябва да се получи всичко сортирани.

Имам Windows XP Черно OS, така това, което искам да знам как мога да изтрия старата система и постави нов Включено. Никога не съм правил това преди и аз не е ли представа как да го направя.

Благодаря предварително за помощта

Angela
Old 12 юни 2009 г., 08:24
Номер на групата

Ей, добре дошли на форумите Анджела.

Това е наистина много просто да направя, само да не се поставят на разстояние от не-графични екрани - че изглежда изплаши повечето хора извън правиш нещо, обаче, че е наистина от какво да се притесняваш.

1) Рестартирайте компютъра с диска в устройството
2) Натиснете Enter, когато се появи подкана да стартирате от CD
- Ако тя не поиска, да видя моята късна бележка
3) Натиснете F8 Аз мисля, че е (тя ще ви каже), за да инсталирате XP, след това отидете със стрелки, за които на твърдия диск, който искате да инсталирате да.
4) Натиснете Enter, и да приемат за бърз избор на формат, ако тя иска.
5) В тази връзка ще се рестартира автоматично след няколко пъти, не се прави нищо на всички с него, просто да я оставите и накрая тя просто ще бъде, както бихте се очаква, а те питам за езикови и потребителска информация.

Това е всичко!

Имайте предвид, ако не и подканящо ви да стартирате от диска извърши следното:
1) Рестартирайте
2) Намерете върху стартовия екран какво да натиснете бутона за въвеждане на BIOS или "Настройка" - често Del
3) Опитайте се да намерите нещо подобно да се нарича "Обувка Устройство приоритет" и променете реда, така че DVD устройство е преди твърдия диск.

Сега процедира с стъпки 2 - 5, както по-горе.
Old 12 юни 2009 г., 08:27
Новите държави Група

Добре е шокиран да знаете, че неговото лесно

Благодаря

Angela
Old 12 юни 2009 г., 08:46
Номер на групата

Не се тревожете
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Windows 7 черен екран катастрофа asinara88 Windows операционни системи 1 8-ми ноември, 2009 17:42
Непрекъснато променящите Windows Desktop Shortcut Икони djchapple Windows операционни системи 4 13-ти септември 2009 10:14
Смяна на Windows XP от Линукс за Netbook haysey9 Windows операционни системи 6 17 Feb 2009 16:39
Нова компютърна Въпрос! Промяната от Windows XP към Vista diamond88 Windows операционни системи 2 12 Feb 2009 16:39
Смяна на Windows XP Partition имена? tomthedrummer1992 Windows операционни системи 1 12 май 2008 г. 15:44
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc