![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Имам един стар OS на моя компютър и искате да го смените с Windows XP Черно но обикновено получават ми приятел на мъжа да правя такива неща за мен, но той е далеч по бизнес и наистина трябва да се получи всичко сортирани. Имам Windows XP Черно OS, така това, което искам да знам как мога да изтрия старата система и постави нов Включено. Никога не съм правил това преди и аз не е ли представа как да го направя. Благодаря предварително за помощта Angela |
|
| |||
| |||
| Ей, добре дошли на форумите Анджела. Това е наистина много просто да направя, само да не се поставят на разстояние от не-графични екрани - че изглежда изплаши повечето хора извън правиш нещо, обаче, че е наистина от какво да се притесняваш. 1) Рестартирайте компютъра с диска в устройството 2) Натиснете Enter, когато се появи подкана да стартирате от CD - Ако тя не поиска, да видя моята късна бележка 3) Натиснете F8 Аз мисля, че е (тя ще ви каже), за да инсталирате XP, след това отидете със стрелки, за които на твърдия диск, който искате да инсталирате да. 4) Натиснете Enter, и да приемат за бърз избор на формат, ако тя иска. 5) В тази връзка ще се рестартира автоматично след няколко пъти, не се прави нищо на всички с него, просто да я оставите и накрая тя просто ще бъде, както бихте се очаква, а те питам за езикови и потребителска информация. Това е всичко! Имайте предвид, ако не и подканящо ви да стартирате от диска извърши следното: 1) Рестартирайте 2) Намерете върху стартовия екран какво да натиснете бутона за въвеждане на BIOS или "Настройка" - често Del 3) Опитайте се да намерите нещо подобно да се нарича "Обувка Устройство приоритет" и променете реда, така че DVD устройство е преди твърдия диск. Сега процедира с стъпки 2 - 5, както по-горе. |
|
| |||
| |||
| Добре е шокиран да знаете, че неговото лесно Благодаря Angela |
|
| |||
| |||
| Не се тревожете |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows 7 черен екран катастрофа | asinara88 | Windows операционни системи | 1 | 8-ми ноември, 2009 17:42 |
| Непрекъснато променящите Windows Desktop Shortcut Икони | djchapple | Windows операционни системи | 4 | 13-ти септември 2009 10:14 |
| Смяна на Windows XP от Линукс за Netbook | haysey9 | Windows операционни системи | 6 | 17 Feb 2009 16:39 |
| Нова компютърна Въпрос! Промяната от Windows XP към Vista | diamond88 | Windows операционни системи | 2 | 12 Feb 2009 16:39 |
| Смяна на Windows XP Partition имена? | tomthedrummer1992 | Windows операционни системи | 1 | 12 май 2008 г. 15:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |