![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem Mám starý OS na mém PC a chtějí to změnit na Windows XP Black ale obvykle mi mate manžela udělat takovou věc, ale pro mě je to daleko na podnikání a já opravdu potřeba, aby si to všichni setříděno. Mám Windows XP Black OS tak to, co chci vědět je, jak mám odstranit starý systém a uvedení nového dne. Nikdy jsem to učinil předtím, než jsem se nedostal ponětí, jak to dělat. Díky předem za pomoc Angela |
|
| |||
| |||
| Ahoj, vítejte na fóru Angela. Je to opravdu velmi snadné dělat, prostě dělat nebude odkládat do non-grafické obrazovky - Zdá se, že většina lidí úlek z nic, ale je opravdu o nic starat. 1) Restartujte PC s diskem v mechanice 2) stiskněte Enter, kdy výzva k zavedení systému z CD - Pokud se neptá, viz můj novější poznámka 3) Stiskněte klávesu F8 Myslím, že to je (bude říkat) nainstalovat XP, potom pohybovat se šipkami na pevný disk, který chcete nainstalovat to. 4) stiskněte klávesu Enter a přijmout Rychlá volba formátu, pokud to žádá. 5) Bude automaticky restartuje několikrát, není to vůbec nic s ním, nech to být, a nakonec to bude stejně jako byste očekávat, a zeptat se vás na jazykové a uživatelských informací. To je ono! Na vědomí, že pokud není výzvou k boot z disku provést následující: 1) Restart 2) Zjistěte, na startu obrazovek co stiskněte tlačítko pro vstup do BIOSu, nebo "Setup" - často Del 3) Pokuste se najít něco podobného se nazývá "zaváděcího zařízení Priorita" a měnit pořadí, takže DVD jednotka je před pevný disk. Nyní pokračujte s kroky 2 až 5, jak je uvedeno výše. |
|
| |||
| |||
| OK byl šokován vědět, že jeho snadné Děkujeme vám Angela |
|
| |||
| |||
| Bez obav |