μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Αλλαγή Windows OS σε Windows XP Black

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Ιουν 2009, 07:58
Νέο Μέλος Ομάδα

Hi all

Έχω ένα παλιό OS για τον υπολογιστή μου και θέλετε να το αλλάξετε σε Windows XP Black αλλά συνήθως get my mate του άντρα της να κάνουν τέτοιου είδους πράγματα για μένα, αλλά η απόσταση στις επιχειρήσεις και θα πρέπει πραγματικά να το αποκτήσουν όλοι ταξινομημένο.

Έχω τα Windows XP Black OS έτσι αυτό που θέλω να μάθω είναι πώς μπορώ να διαγράψετε το παλιό σύστημα και να τεθεί ένα για το νέο. Ποτέ δεν έχω κάνει πριν από αυτό και εγώ δεν έχω ιδέα πώς να το κάνουμε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια

Angela
Old 12 Ιουν 2009, 08:24
Ομάδα Δωρητών

Γεια σας, σας καλωσορίζουμε στο φόρουμ Angela.

Είναι πραγματικά πολύ απλό να το κάνετε, απλά δεν θα τεθεί εκτός από την μη γραφική οθόνες - που φαίνεται να τρομάξει πιο μακριά από τους ανθρώπους κάνει κάτι, όμως τίποτα δεν είναι πραγματικά να ανησυχούμε.

1) Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή με το δίσκο στη μονάδα δίσκου
2) Πατήστε εισάγετε όταν σας ζητηθεί να κάνετε εκκίνηση από το CD
- Αν δεν ρωτήσω, μου αργότερα σημείωμα
3) Πιέστε το πλήκτρο F8, νομίζω ότι είναι (θα σας πω) για την εγκατάσταση των XP, τότε πλοήγηση με τα βέλη για να τον σκληρό δίσκο που θέλετε να εγκαταστήσετε να.
4) Πατήστε ENTER και αποδεχθεί την Γρήγορη επιλογή να ρωτά αν μορφή.
5) Θα επανεκκίνηση αυτόματα μερικές φορές, δεν κάνουν τίποτα απολύτως, απλά αφήστε το και τελικά θα είναι ακριβώς όπως θα περιμένατε, και να σας ρωτήσω για τη γλώσσα και στοιχεία του χρήστη.

Αυτό είναι!

Σημείωση, αν δεν μπορείτε να ζητείται για εκκίνηση από δισκέτα εκτελεί τα ακόλουθα:
1) Reboot
2) Μάθετε για τις οθόνες εκκίνησης τι να πατήσετε το κουμπί για να εισάγετε BIOS ή "Εγκατάσταση" - συχνά Del
3) Προσπαθήστε να βρείτε κάτι παρόμοιο να ονομάζεται "συσκευή εκκίνησης προτεραιότητας" και να αλλάξετε τη σειρά, έτσι ώστε η μονάδα δίσκου DVD είναι πριν από το σκληρό δίσκο.

Τώρα προχωρήσει με βήματα 2 - 5, ως ανωτέρω.
Old 12 Ιουν 2009, 08:27
Νέο Μέλος Ομάδα

Εντάξει ήταν σοκαρισμένος να γνωρίζουν ότι η εύκολη

Σε ευχαριστώ

Angela
Old 12 Ιουν 2009, 08:46
Ομάδα Δωρητών

Μην ανησυχείτε
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.