manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Promena Windows OS Windows XP Black

Reply

Thread Tools
Old 12. lipnja 2009, 07:58
Novi član grupe

Default Promena Windows OS Windows XP Black

Pozdrav svima

Imam stari OS na moj PC i želite ga promijeniti u sustavu Windows XP Black ali obično se moja drugarica je suprug učiniti takve stvari za mene, ali on je daleko na poslovne i JA stvarno potreba da se to sve poredano.

Imam Windows XP Black OS tako da ono što želim znati je Kako izbrisati stari sustav i staviti jedan na novi. Nikad nisam to učinio prije, a ja se ne dobio indicija kako to učiniti.

Hvala unaprijed za sve vaše pomoći

Angela
Old 12. lipnja 2009, 08:24
Donatorska Grupa

Hej, dobro došli na forumima Angela.

To je zaista vrlo jednostavan za napraviti, samo ne treba odložiti by non-grafičko ekranima - kako se čini da većina ljudi panika daleko od radiš ništa, ali to je zaista ništa ne morate se brinuti.

1) Reboot PC s diskom u pogonu
2) Pritisnite kada se zatraži da unesete čizma iz CD-a
- Ako se ne pita, pogledaj mi kasnije bilješke
3) Pritisnite tipku F8 Mislim da je (on će ti reći) da biste instalirali XP, a zatim ploviti sa strelice hard disk na koji želite instalirati na.
4) Pritisnite Enter, i prihvatite opciju Quick format ako to pita.
5) To će automatski ponovno pokrenuti nekoliko puta, to ne učinite ništa at svi sa njom, samo ostavite ga i na kraju ce biti samo kad bi se i od vas tražiti i korisnički jezik za detalje.

To je to!

Napomena, ako ne pitajući vas da boot disk od obavljati sljedeće:
1) Reboot
2) Saznaj o pokretanju zaslone što pritisnete gumb za ulazak u BIOS ili "Setup" - često Del
3) pokušati pronaći nešto slično da se zove "Boot Device Priority" i promijeniti redoslijed, tako da je prije DVD pogon tvrdog diska.

Sada nastavite s koracima 2 do 5, kao gore.
Old 12. lipnja 2009, 08:27
Novi član grupe

U redu je šokirana da zna da je njegova laka

Hvala

Angela
Old 12. lipnja 2009, 08:46
Donatorska Grupa

Bez brige
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Windows 7 Crnac Zaslon Crash asinara88 Windows Operating Systems 1 8. studeni 2009 17:42
Ever Changing Windows Desktop ikone prečaca djchapple Windows Operating Systems 4 13 rujan 2009 10:14
Mijenjanje sustava Windows XP s Linux na Netbook haysey9 Windows Operating Systems 6 17. veljača 2009 16:39
New Computer Pitanje! Mijenjanje sustava Windows XP na Vista diamond88 Windows Operating Systems 2 12. veljača 2009 16:39
Mijenjanje sustava Windows XP particije Imena? tomthedrummer1992 Windows Operating Systems 1 12. svibanj 2008 15:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.