![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima Imam stari OS na moj PC i želite ga promijeniti u sustavu Windows XP Black ali obično se moja drugarica je suprug učiniti takve stvari za mene, ali on je daleko na poslovne i JA stvarno potreba da se to sve poredano. Imam Windows XP Black OS tako da ono što želim znati je Kako izbrisati stari sustav i staviti jedan na novi. Nikad nisam to učinio prije, a ja se ne dobio indicija kako to učiniti. Hvala unaprijed za sve vaše pomoći Angela |
|
| |||
| |||
| Hej, dobro došli na forumima Angela. To je zaista vrlo jednostavan za napraviti, samo ne treba odložiti by non-grafičko ekranima - kako se čini da većina ljudi panika daleko od radiš ništa, ali to je zaista ništa ne morate se brinuti. 1) Reboot PC s diskom u pogonu 2) Pritisnite kada se zatraži da unesete čizma iz CD-a - Ako se ne pita, pogledaj mi kasnije bilješke 3) Pritisnite tipku F8 Mislim da je (on će ti reći) da biste instalirali XP, a zatim ploviti sa strelice hard disk na koji želite instalirati na. 4) Pritisnite Enter, i prihvatite opciju Quick format ako to pita. 5) To će automatski ponovno pokrenuti nekoliko puta, to ne učinite ništa at svi sa njom, samo ostavite ga i na kraju ce biti samo kad bi se i od vas tražiti i korisnički jezik za detalje. To je to! Napomena, ako ne pitajući vas da boot disk od obavljati sljedeće: 1) Reboot 2) Saznaj o pokretanju zaslone što pritisnete gumb za ulazak u BIOS ili "Setup" - često Del 3) pokušati pronaći nešto slično da se zove "Boot Device Priority" i promijeniti redoslijed, tako da je prije DVD pogon tvrdog diska. Sada nastavite s koracima 2 do 5, kao gore. |
|
| |||
| |||
| U redu je šokirana da zna da je njegova laka Hvala Angela |
|
| |||
| |||
| Bez brige |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows 7 Crnac Zaslon Crash | asinara88 | Windows Operating Systems | 1 | 8. studeni 2009 17:42 |
| Ever Changing Windows Desktop ikone prečaca | djchapple | Windows Operating Systems | 4 | 13 rujan 2009 10:14 |
| Mijenjanje sustava Windows XP s Linux na Netbook | haysey9 | Windows Operating Systems | 6 | 17. veljača 2009 16:39 |
| New Computer Pitanje! Mijenjanje sustava Windows XP na Vista | diamond88 | Windows Operating Systems | 2 | 12. veljača 2009 16:39 |
| Mijenjanje sustava Windows XP particije Imena? | tomthedrummer1992 | Windows Operating Systems | 1 | 12. svibanj 2008 15:44 |
| Thread Tools | |
| |