![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all Van egy régi OS on my pc és meg szeretné változtatni a Windows XP-fekete, de általában kap a haverom férjének, hogy az ilyen dolgok nekem, de ő el az üzleti és tényleg szükség van, hogy minden rendezve. Nekem van a Windows XP operációs Fekete így akarom tudni, hogyan tudom törölni a régi rendszer, és az új on. Még soha nem csináltam ilyet, és én nem kaptam clue, hogyan kell csinálni. Köszönöm előre a segítséget Angela |
|
| |||
| |||
| Hey, welcome to a fórumokat Angela. Ez tényleg nagyon egyszerű csinálni, csak nem kerül ki a nem-grafikus kijelzőn - hogy úgy tűnik, hogy a legtöbb ember pánik távol csinál semmit, de ez tényleg nem kell aggódni. 1) Indítsa újra a PC-re a lemezt a meghajtóban 2) Nyomja meg a belépéshez, ha kéri a boot CD - Ha nem kéri, lásd később jegyzet 3) Press F8 Úgy gondolom, (azt mondom), hogy install XP, majd navigálni a nyilak, amely merevlemezére telepíteni kívánja a. 4) Nyomja be, és fogadja el a Quick opció formátumot, ha azt kéri. 5) Az újraindítás automatikusan egy párszor, nem teszünk semmit vele, csak hagyja, és végül is ez csak az, amit elvár, és kérdezd meg a nyelvi és a felhasználó adatait. Ennyi! Megjegyzés: ha nem kezdeményezné, hogy a boot lemezt az alábbiakat végzi el: 1) Reboot 2) Ismerje meg a kijelzőn, amit induláskor a gombot nyomja meg, hogy a BIOS vagy a "Beállítás" - gyakran Del 3) Próbáld megtalálni valami hasonló "Boot Device Priority", és azt a sorrendet, hogy a DVD-meghajtó a merevlemez. Most folytassuk a lépéseket 2-5 a fentiek szerint. |
|
| |||
| |||
| OK volt döbbenve, hogy tudom, hogy az egyszerű Köszönöm Angela |
|
| |||
| |||
| Semmi gond |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows 7 Screen Black Crash | asinara88 | A Windows operációs rendszerek | 1 | November 8, 2009 17:42 |
| Ever Changing Windows Desktop Shortcut Ikonok | djchapple | A Windows operációs rendszerek | 4 | Szeptember 13, 2009 10:14 |
| Váltás a Windows XP a Linux Netbook | haysey9 | A Windows operációs rendszerek | 6 | 17. február 2009 16:39 |
| Új számítógép kérdés! Áttérés a Windows XP Vista | diamond88 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 12. február 2009 16:39 |
| Váltás a Windows XP partíció nevek? | tomthedrummer1992 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 12. május 2008 15:44 |
| Téma eszközök | |
| |