![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
שרשרת כלים |
|
|
|||
|
|||
|
היי כולם
יש לי מערכת הפעלה ישנה על המחשב שלי ואת רוצה לשנות את זה ל-Windows XP שחור אבל אני בדרך כלל בעלה של חבר שלי לעשות את זה סוג של דברים, אבל בשבילי הוא מהמקום על העסק אני באמת צריך את כל זה כדי לקבל מיון. יש לי את מערכת ההפעלה Windows XP שחורים אז מה שאני רוצה לדעת זה איך אני מוחק את המערכת הישנה ולשים את החדשה ב. אני מעולם לא עשה את זה בעבר ואני לא יש לי מושג איך לעשות את זה. תודה מראש על כל העזרה שלך אנג 'לה |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
היי, ברוכים הבאים לפורום אנג 'לה.
זה באמת מאוד פשוט לעשות, פשוט לא ניתן לדחות על ידי מי שאינם מסכי הגרפי - זה נראה מפחיד רוב האנשים במרחק לעשות שום דבר, עם זאת, הוא באמת אין מה לדאוג. 1) הפעלה מחדש את המחשב עם דיסק בכונן 2) הקש enter כאשר תתבקש לעשות אתחול מתקליטור - אם הוא לא שאל, ראה הערה שלי מאוחר יותר 3) הקש F8 אני חושב שזה (אגיד לך את זה) כדי להתקין XP, ולאחר מכן לנווט עם החצים על הכונן הקשיח שבו ברצונך להתקין את. 4) הקש enter, ולקבל את מהיר אפשרות לאתחל אותו אם תבקש. 5) תצטרך אתחול מחדש באופן אוטומטי כמה פעמים, לא לעשות כלום עם זה בכלל, פשוט להשאיר אותו, בסופו של דבר, זה יהיה פשוט כמו שהיית מצפה, ולבקש ממך השפה ואת פרטי המשתמש. זהו זה! שים לב, אם אין לך בקשה אתחול מהדיסק כדי לבצע את הפעולות הבאות: 1) הפעלה מחדש 2) למד על לחצן ההפעלה מסכי מה ללחוץ כדי להיכנס ל-BIOS או "התקנה" - לעתים קרובות דל 3) נסה למצוא משהו דומה שנקרא "התקן האתחול עדיפות" ולשנות את הסדר, כך לפני ה-DVD הוא הכונן הקשיח. עכשיו להמשיך עם שלבים 2 - 5 כנ"ל. המערכת שלי: FordyPC
|
|
|
|||
|
|||
|
אישור היה המום לדעת את זה בקלות
תודה אנג 'לה |
|
|
|||