![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all Turiu seną OS į savo PC ir noriu jį pakeisti į "Windows XP Black, bet aš paprastai gausiu mate vyro daryti, kad Daiktai natūra už mane, bet jis toli nuo verslo, ir man tikrai reikia ją gauti visus rūšiuoti. Turiu "Windows XP" Juodosios OS tai, ką aš noriu sužinoti, kaip ištrinti senąją sistemą ir įdėti į naują. Aš niekada prieš tai padarė ir I ain't got a clue, kaip tai padaryti. Iš anksto dėkojame už visas jūsų pagalbos Angela |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei, Sveiki atvykę į forumus Angela.
Tai tikrai labai paprasta padaryti, tiesiog neturi būti atbaido ne grafinę ekranus - kad atrodo, panika, dauguma žmonių nuo ką nors, tačiau tai tikrai nieko nerimauti. 1) Paleiskite su į diską diską kompiuteryje 2) Paspauskite "enter", kai esate to boot from CD - Jei ji neturi prašyti, vėliau matyti mano dėmesį 3) Paspauskite klavišą F8, manau, kad jis (ji pasakys) įdiegti "XP", tada eikite su rodyklėmis, kurie kietąjį diską, kurį norite įdiegti į. 4) Paspauskite "enter", ir priimti Greita galimybe formatas jei ji prašo. 5) Taip bus paleisti automatiškai kelis kartus, nereikia nieko daryti ne visi su juo, tiesiog palikite jį, ir galiausiai ji bus tik, kaip galima tikėtis, ir paprašyti jūsų kalbos ir vartotojo informacijos. That's it! Atkreipkite dėmesį, kad jei ne raginame Jus įkelti iš disko atlikti taip: 1) Paleiskite 2) Sužinokite apie paleisties ekranus ką mygtuką paspauskite įvesti BIOS arba "Parametrai", - dažnai Del 3) Pabandykite surasti kažką vadinamas panašus į "Boot Device Priority" ir pakeisti tvarką taip, kad DVD įrenginys yra prieš kietąjį diską. Dabar pradėti veiksmai 2-5, kaip nurodyta pirmiau. Mano sistema: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Gerai buvo sukrėstas žinoti, kad jo lengvai Ačiū Angela |
|
| |||
| |||
| Nesijaudinkite |