mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 12, 2009, 07:58
New Member Group

Hi all

Man ir vecu OS uz mana pc un vēlaties mainīt to uz Windows XP Black bet es parasti saņemt savu palīgu vīram, lai to izdarītu veida sīkumi man, bet viņš ir prom uz uzņēmējdarbību un man tiešām ir nepieciešams, lai iegūtu to visu sašķirots.

Man ir Windows XP Black OS tā, ko es vēlos zināt, kā es varu izdzēst vecās sistēmas un ieviest jaunu on. Man nekad nav izdarījušas pirms un man nav ieguvuši pavediens, kā to izdarīt.

Thanks in advance visiem jūsu palīdzību

Angela
Old Jūnijs 12, 2009, 08:24
Donors Group

Hey, welcome to forumu Angela.

Tas ir patiešām ļoti viegli izdarīt, tikai to nevar atlikt, ko ne-grafisko ekrāni - kas šķiet nobiedēt vairumam cilvēku prom no darot kaut ko, tomēr tas tiešām nav jāuztraucas.

1) Reboot datoru, disks ir disks
2) Press ievadīt, kad piedāvāts boot no CD
- Ja tas neprasa, skatīt manu notas
3) Press F8 es domāju, ka tas ir (tas jums), lai instal XP, tad kuģot ar bultiņām, kas cietā diska, kuru vēlaties instalēt.
4) Nospiediet ENTER un pieņemt Quick iespēju formātu, ja to lūdz.
5) Tas reboot automātiski dažas reizes, neko nedara vispār ar to, vienkārši atstājiet to un galu galā tas būs vienkārši, kā jūs varētu gaidīt, un lūdzam jūs valodā, un lietotāju datus.

That's it!

Atzīmēt, ja ne jūs būsiet aicināts tajā boot no diska veic šādi:
1) Reboot
2) Uzzini par startēšanas ekrānus, kas pogu nospiest, lai ievadītu BIOS vai "Setup" - bieži Del
3) Mēģiniet atrast kaut ko sauc līdzīgi "Boot Device Priority" un izmaiņām kārtībā, lai DVD diska ir pirms Hard Drive.

Tagad turpināt ar 2 soļus - 5, kā iepriekš.

Mana sistēma: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM Operatīvā atmiņa:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Jūnijs 12, 2009, 08:27
New Member Group

Labi, bija šokēti, zināt tās ir tik vienkārši

Paldies

Angela
Old Jūnijs 12, 2009, 08:46
Donors Group

Neraizējieties
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.