![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all
Man ir vecu OS uz mana pc un vēlaties mainīt to uz Windows XP Black bet es parasti saņemt savu palīgu vīram, lai to izdarītu veida sīkumi man, bet viņš ir prom uz uzņēmējdarbību un man tiešām ir nepieciešams, lai iegūtu to visu sašķirots. Man ir Windows XP Black OS tā, ko es vēlos zināt, kā es varu izdzēst vecās sistēmas un ieviest jaunu on. Man nekad nav izdarījušas pirms un man nav ieguvuši pavediens, kā to izdarīt. Thanks in advance visiem jūsu palīdzību Angela |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hey, welcome to forumu Angela.
Tas ir patiešām ļoti viegli izdarīt, tikai to nevar atlikt, ko ne-grafisko ekrāni - kas šķiet nobiedēt vairumam cilvēku prom no darot kaut ko, tomēr tas tiešām nav jāuztraucas. 1) Reboot datoru, disks ir disks 2) Press ievadīt, kad piedāvāts boot no CD - Ja tas neprasa, skatīt manu notas 3) Press F8 es domāju, ka tas ir (tas jums), lai instal XP, tad kuģot ar bultiņām, kas cietā diska, kuru vēlaties instalēt. 4) Nospiediet ENTER un pieņemt Quick iespēju formātu, ja to lūdz. 5) Tas reboot automātiski dažas reizes, neko nedara vispār ar to, vienkārši atstājiet to un galu galā tas būs vienkārši, kā jūs varētu gaidīt, un lūdzam jūs valodā, un lietotāju datus. That's it! Atzīmēt, ja ne jūs būsiet aicināts tajā boot no diska veic šādi: 1) Reboot 2) Uzzini par startēšanas ekrānus, kas pogu nospiest, lai ievadītu BIOS vai "Setup" - bieži Del 3) Mēģiniet atrast kaut ko sauc līdzīgi "Boot Device Priority" un izmaiņām kārtībā, lai DVD diska ir pirms Hard Drive. Tagad turpināt ar 2 soļus - 5, kā iepriekš. Mana sistēma: FordyPC
|
|
|
|||
|
|||
|
Labi, bija šokēti, zināt tās ir tik vienkārši
Paldies Angela |
|
|
|||