![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all Mam starą OS na moim komputerze i chcesz go zmienić na system Windows XP Black ale zwykle mój mąż oficer do tego rodzaju rzeczy dla mnie, ale on się na biznes i naprawdę potrzeba, aby to wszystko posortować. Mam Windows XP Black OS to co chcę wiedzieć, w jaki sposób mogę usunąć stary system i założyć nowe jeden. Nigdy nie zrobić tego przed i I ain't got a clue, jak to zrobić. Dzięki z góry za pomoc Angela |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hej, witamy na forum Angela.
To naprawdę bardzo proste do zrobienia, po prostu nie daj się zniechęcić nie graficznych ekranów - to wydaje się przestraszyć większość ludzi od robi wszystko, jednak jest to naprawdę nic się martwić. 1) Uruchom ponownie komputer z dysku na dysk 2) Naciśnij klawisz Enter, po pojawieniu się monitu, aby uruchomić komputer z płyty CD - Jeśli to nie zapytać, zobacz moje noty późniejszej 3) Naciśnij klawisz F8, myślę, że (to powiedzieć), aby zainstalować XP, następnie przejdź do strzały z dysku twardego, który chcesz, aby zainstalować. 4) Naciśnij ENTER, a przyjąć opcję Quick format jeśli pyta. 5) to automatycznie zostanie uruchomiony ponownie kilka razy, nie robić niczego z nim, po prostu zostawić go i ostatecznie będzie tylko jak można oczekiwać, i prosi o języku i dane użytkownika. That's it! Uwaga, jeśli nie skłoniło Cię do uruchamiania z dysku przeprowadzić następujące brzmienie: 1) Reboot 2) Dowiedz się, na starcie ekrany co nacisnąć przycisk, aby wejść do BIOS-u lub "Ustawienia" - często Del 3) Postaraj się znaleźć coś o nazwie podobnej do "Boot Device Priority" i zmienić kolejność, w taki sposób, że DVD jest przed Hard Drive. Teraz przystąpić do działania 2 - 5 powyżej. My System: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| OK, był wstrząśnięty, aby wiedzieć, że jej łatwo Dziękuję Angela |
|
| |||
| |||
| No worries |
![]() |
|
| Zakładki |