![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým Mám starý OS na mojom PC a chcú to zmeniť na Windows XP Black ale zvyčajne mi mate manžela urobiť takú vec, ale pre mňa je to ďaleko na podnikanie a já naozaj potreba, aby si to všetci Zoradené. Mám Windows XP Black OS tak to, čo chcem vedieť je, ako mám odstrániť starý systém a uvedenie nového dňa. Nikdy som to urobil predtým, než som sa nedostal poňatie, ako to robiť. Vďaka vopred za pomoc Angela |
|
| |||
| |||
| Ahoj, vitajte na fóre Angela. Je to naozaj veľmi jednoduché robiť, jednoducho robiť nebude odkladať do non-grafickej obrazovky - Zdá sa, že väčšina ľudí ulek z nič, ale je naozaj o nič starať. 1) Reštartujte PC s diskom v mechanike 2) stlačte Enter, keď výzva na zavedenie systému z CD - Ak sa nepýta, pozri môj novší poznámku 3) Stlačte kláves F8 Myslím, že to je (bude říkat) nainštalovať XP, potom pohybovať sa šípkami na pevný disk, ktorý chcete nainštalovať to. 4) stlačte klávesu Enter a prijať Rýchla voľba formátu, ak to žiada. 5) Bude automaticky reštartuje niekoľkokrát, nie je to vôbec nič s ním, nech to byť, a nakoniec to bude rovnako ako by ste očakávať, a opýtať sa vás na jazykové a užívateľských informácií. To je ono! Na vedomie, že ak nie je výzvou na boot z disku vykonať nasledujúce: 1) Restart 2) Zistite, na štarte obrazoviek čo stlačte tlačidlo pre vstup do BIOSu, alebo "Setup" - často Del 3) Pokúste sa nájsť niečo podobné sa nazýva "zavádzacieho zariadenia Priorita" a meniť poradie, takže DVD jednotka je pred pevný disk. Teraz pokračujte s kroky 2 až 5, ako je uvedené vyššie. |
|
| |||
| |||
| OK bol šokovaný vedieť, že jeho ľahké Ďakujeme vám Angela |
|
| |||
| |||
| Bez obáv |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows 7 Black Screen Crash | asinara88 | Operačné systémy Windows | 1 | 8.listopadu 2009 17:42 |
| Stále sa meniace Windows Desktop zástupca Ikony | djchapple | Operačné systémy Windows | 4 | 13. septembra 2009 10:14 |
| Prechod k systému Windows XP z Linuxu na Netbook | haysey9 | Operačné systémy Windows | 6 | 17. február 2009 16:39 |
| Nové počítačové Otázka! Prechodu z Windows XP na Vista | diamond88 | Operačné systémy Windows | 2 | 12. februára 2009 16:39 |
| Zmenou Windows XP oddiel Mená? | tomthedrummer1992 | Operačné systémy Windows | 1 | 12. mája 2008 15:44 |
| Thread Tools | |
| |