мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Промена Уиндоус ОС Уиндоус КСП Блацк

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. јуни 2009, 07:58
Нови члан групе

Default Промена Уиндоус ОС Уиндоус КСП Блацк

Поздрав свима

Имам стари ОС на мој ПЦ и желите да га промените у систему Уиндоус КСП Блацк али обично се моја другарица је супруг учинити такве ствари за мене, али он је далеко на пословне и ЈА стварно потреба да се то све сортирано.

Имам Уиндоус КСП Блацк ОС тако да оно што желим да знам је Како избрисати стари систем и ставити један на нови. Никад нисам то учинио пре, а ја се не добио индиција како то учинити.

Хвала унапред за све ваше помоћи

Ангела
Old 12. јуни 2009, 08:24
Донаторска Група

Хеј, добро дошли на форумима Ангела.

То је заиста врло једноставан за направити, само не треба одложити бы нон-графичко екранима - како се чини да већина људи паника далеко од радиш ништа, али то је заиста ништа не морате да се бринете.

1) ребоот ПЦ са диском у погону
2) Притисните када се затражи да унесете чизма из ЦД-а
- Ако се не пита, погледај ми касније белешке
3) Притисните тастер Ф8 Мислим да је (он ће ти рећи) да бисте инсталирали КСП, а затим пловити са стрелице хард диск на који желите да инсталирате на.
4) Притисните Ентер, и прихватите опцију Куицк формат ако то пита.
5) То ће аутоматски поново покренути неколико пута, то не урадите ништа ат сви са њом, само оставите га и на крају це бити само кад би се и од вас тражити и кориснички језик за детаље.

То је то!

Напомена, ако не питајући вас да боот диск од обављати следеће:
1) ребоот
2) Сазнај о покретању екране што притиснете дугме за улазак у БИОС или "Сетуп" - често Дел
3) покушати пронаћи нешто слично да се зове "Боот Девице Приориты" и променити редослед, тако да је пре ДВД погон врстог диска.

Сада наставите са корацима 2 до 5, као горе.

Мы Сыстем: ФордыПЦ

Процесор (и):
Куад К6600 Кентсфиелд 2,66 @ 3.45ГХз
Матичне плоче:
Асус П5К / Л ПРО (Интел П43, ИЦХ10)
РАМ меморија:
ПНЫ КСЛР8 4ГБ @ 1066МХз
Графичка картица (е):
ПНЫ НВИДИА ГеФорце 9400 ГТ 512МБ
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
СЕАГАТЕ ХДБаррацуда 1кс 1ТБ 1кс 250ГБ
Оптички погон (е):
ЛГ (ХД) ГГЦХ20Л / ЛГ ГХ22НП20АУАА50Б
Цасе / псу:
Антец Соната ИИИ & Еартхуаттс 500У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Гигабит ЛАН, ФиреУире & УГ111в2
Монитор (е):
2 кс Ацер П193УАд
Оперативни систем (е):
КСП Про кс86/КСП ПРО кс64/Уин7 РЦ1 кс64
Old 12. јуни 2009, 08:27
Нови члан групе

У реду је шокирани да зна да је његова лака

Хвала

Ангела
Old 12. јуни 2009, 08:46
Донаторска Група

Без бриге
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Уиндоус 7 црном екрану црасх асинара88 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 8. новембар 2009 17:42
Икада Промена система Уиндоус вашег десктопа иконе дјцхаппле Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 13. Јул 2009 10:14
Мијењање система Уиндоус КСП са Линукс на Нетбоок хаысеы9 Уиндоус Оператинг Сыстемс 6 17 фебруар 2009 16:39
Неу Цомпутер Питање! Мијењање система Уиндоус КСП на Виста диамонд88 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 12 фебруар 2009 16:39
Мијењање система Уиндоус КСП партиције Имена? томтхедруммер1992 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 12 мај 2008 15:44
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц