![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима Имам стари ОС на мој ПЦ и желите да га промените у систему Уиндоус КСП Блацк али обично се моја другарица је супруг учинити такве ствари за мене, али он је далеко на пословне и ЈА стварно потреба да се то све сортирано. Имам Уиндоус КСП Блацк ОС тако да оно што желим да знам је Како избрисати стари систем и ставити један на нови. Никад нисам то учинио пре, а ја се не добио индиција како то учинити. Хвала унапред за све ваше помоћи Ангела |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хеј, добро дошли на форумима Ангела.
То је заиста врло једноставан за направити, само не треба одложити бы нон-графичко екранима - како се чини да већина људи паника далеко од радиш ништа, али то је заиста ништа не морате да се бринете. 1) ребоот ПЦ са диском у погону 2) Притисните када се затражи да унесете чизма из ЦД-а - Ако се не пита, погледај ми касније белешке 3) Притисните тастер Ф8 Мислим да је (он ће ти рећи) да бисте инсталирали КСП, а затим пловити са стрелице хард диск на који желите да инсталирате на. 4) Притисните Ентер, и прихватите опцију Куицк формат ако то пита. 5) То ће аутоматски поново покренути неколико пута, то не урадите ништа ат сви са њом, само оставите га и на крају це бити само кад би се и од вас тражити и кориснички језик за детаље. То је то! Напомена, ако не питајући вас да боот диск од обављати следеће: 1) ребоот 2) Сазнај о покретању екране што притиснете дугме за улазак у БИОС или "Сетуп" - често Дел 3) покушати пронаћи нешто слично да се зове "Боот Девице Приориты" и променити редослед, тако да је пре ДВД погон врстог диска. Сада наставите са корацима 2 до 5, као горе. Мы Сыстем: ФордыПЦ
|
|
| |||
| |||
| У реду је шокирани да зна да је његова лака Хвала Ангела |
|
| |||
| |||
| Без бриге |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус 7 црном екрану црасх | асинара88 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 8. новембар 2009 17:42 |
| Икада Промена система Уиндоус вашег десктопа иконе | дјцхаппле | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 13. Јул 2009 10:14 |
| Мијењање система Уиндоус КСП са Линукс на Нетбоок | хаысеы9 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 17 фебруар 2009 16:39 |
| Неу Цомпутер Питање! Мијењање система Уиндоус КСП на Виста | диамонд88 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 12 фебруар 2009 16:39 |
| Мијењање система Уиндоус КСП партиције Имена? | томтхедруммер1992 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 12 мај 2008 15:44 |
| Тхреад Тоолс | |
| |