![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhabalar Benim bilgisayar eski bir işletim sistemi ve Windows XP Siyah bunu değiştirmek için ama genelde benim dostum kocası benim için bu tür şeyler yapmak için ama uzak iş var ve ben gerçekten tüm sıralı almak gerekir istiyorum. Ben XP Siyah ne bilmek istiyorum OS pencereler ne ben eski sistemi silebilir ve yeni bir yerleştirilir. Daha önce hiç bu yapılır ve nasıl bunu yapmak için bir ipucu var değildir. Tüm yardım için şimdiden teşekkür ederiz Angela |
|
| |||
| |||
| Hey, forumlar Angela hoşgeldiniz. Bu gerçekten çok yapmak için, sadece olmayanların don't be put off-grafik ekran - Çoğu insan Hiçbir şeyi yapmaktan korkutmak gibi basit Ancak gerçekten endişelenecek bir şey yok. 1) sürücüsüne disk ile PC Reboot 2) Basın zaman boot CD istenir girin Eğer sormak değil - benim daha sonra nota bakın 3) F8 tuşuna basın Bunu (bu) XP yüklemek için, sonra zor size kurmak istediğiniz sürücü okları ile gezinmek size düşünüyorum. 4) tuşuna basın girin ve biçimine Hızlı seçeneği if sorar. 5) otomatik olarak birkaç kez, hiç de bir şey yapmak değil, sadece ve bırakmak sonunda sadece olması beklendiği gibi ediyorum, ve dil ve kullanıcı ayrıntılarını sormayacaktır will reboot. İşte bu kadar! Eğer boot disketinden aşağıdaki gerçekleştirmek size sormadan değil, Not: 1) Reboot 2) Başlangıçta öğrenin Del BIOS veya "Kur" - sık girmek için basın için düğmeye ekranları 3) bir "boot Öncelik" benzer adı bulmaya çalışın ve sırasını değiştirmek, böylece DVD sürücü Sabit Disk önce. Şimdi adım 2 ile devam - 5 yukarıdaki gibi. |
|
| |||
| |||
| Tamam onun kadar kolay bilmek şok oldu Teşekkürler Angela |
|
| |||
| |||
| Endişeye gerek yok |