менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Зміни ОС Windows на Windows XP Black

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 червня 2009, 07:58
Нові члени групи

Default Зміни ОС Windows на Windows XP Black

Привіт усім

У мене є старі ОС на моєму комп'ютері і хочете змінити його на Windows XP чорний, але я зазвичай отримують чоловік мій однокласник зробити таку річ для мене, але він поїхав по справах, і мені дійсно потрібно, щоб все це сортують.

Маю Windows XP Black ОС так що я хочу знати, як я можу видалити стару систему і поставити на нову. Я ніколи не робив цього раніше, і я не отримали ключ, як це зробити.

Заздалегідь дякуємо вам за всю вашу допомогу

Ангел
Old 12 червня 2009, 08:24
Донор групи

Гей, ласкаво просимо на форум Анжела.

Це справді дуже просто зробити, просто не буде відкладена на не-графічний екран, - що здається найбільш лякати людей від робите нічого, проте це дійсно не про що турбуватися.

1) Перезавантажте комп'ютер з диска в дисковод
2) Натисніть Enter, коли запит на завантаження з компакт-диска
- Якщо це не питають, см. мой пізніше відомості
3) Натисніть клавішу F8 Я думаю, що це (він скаже вам), щоб встановити XP, перейдіть за допомогою стрілок на якому жорсткому диску ви хочете встановити.
4) Натисніть Enter, і погодитися з варіантом швидке форматування, якщо він просить.
5) вона перезавантажиться автоматично кілька разів, нічого не роблять взагалі з ним, просто залишити його і в остаточному підсумку це буде просто, як ви очікуєте, і просимо Вас за язик та відомості про користувача.

От і все!

Зауважте, що якщо не запитом на завантаження з диска виконувати наступне:
1) Reboot
2) Дізнайтеся, на завантажувальному екрані яку кнопку натиснути, щоб увійти BIOS або "Налаштування" - часто Del
3) Постарайтеся знайти щось, зване схожі на "Boot Device Priority" і змінити цей порядок, тому що диск DVD представлений жорсткий диск.

Тепер кроки з 2 - 5 і вище.
Old 12 червня 2009, 08:27
Нові члени групи

ОК була вражена, що знаєте його легкої

Спасибо

Ангел
Old 12 червня 2009, 08:46
Донор групи

Не турбуйтеся
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows 7 Чорний екран Crash asinara88 Операційні системи Windows 1 8 листопада 2009 17:42
Ever Changing робочого столу Windows ярлики djchapple Операційні системи Windows 4 13 вересня 2009 10:14
Перехід на Windows XP з Linux на Netbook haysey9 Операційні системи Windows 6 17 лютого 2009 16:39
Новий комп'ютерний питання! Перехід від Windows XP в Vista diamond88 Операційні системи Windows 2 12 лютого 2009 16:39
Зміни Windows XP назвами розділів? tomthedrummer1992 Операційні системи Windows 1 12 травня 2008 15:44
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.