![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім У мене є старі ОС на моєму комп'ютері і хочете змінити його на Windows XP чорний, але я зазвичай отримують чоловік мій однокласник зробити таку річ для мене, але він поїхав по справах, і мені дійсно потрібно, щоб все це сортують. Маю Windows XP Black ОС так що я хочу знати, як я можу видалити стару систему і поставити на нову. Я ніколи не робив цього раніше, і я не отримали ключ, як це зробити. Заздалегідь дякуємо вам за всю вашу допомогу Ангел |
|
| |||
| |||
| Гей, ласкаво просимо на форум Анжела. Це справді дуже просто зробити, просто не буде відкладена на не-графічний екран, - що здається найбільш лякати людей від робите нічого, проте це дійсно не про що турбуватися. 1) Перезавантажте комп'ютер з диска в дисковод 2) Натисніть Enter, коли запит на завантаження з компакт-диска - Якщо це не питають, см. мой пізніше відомості 3) Натисніть клавішу F8 Я думаю, що це (він скаже вам), щоб встановити XP, перейдіть за допомогою стрілок на якому жорсткому диску ви хочете встановити. 4) Натисніть Enter, і погодитися з варіантом швидке форматування, якщо він просить. 5) вона перезавантажиться автоматично кілька разів, нічого не роблять взагалі з ним, просто залишити його і в остаточному підсумку це буде просто, як ви очікуєте, і просимо Вас за язик та відомості про користувача. От і все! Зауважте, що якщо не запитом на завантаження з диска виконувати наступне: 1) Reboot 2) Дізнайтеся, на завантажувальному екрані яку кнопку натиснути, щоб увійти BIOS або "Налаштування" - часто Del 3) Постарайтеся знайти щось, зване схожі на "Boot Device Priority" і змінити цей порядок, тому що диск DVD представлений жорсткий диск. Тепер кроки з 2 - 5 і вище. |
|
| |||
| |||
| ОК була вражена, що знаєте його легкої Спасибо Ангел |
|
| |||
| |||
| Не турбуйтеся |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows 7 Чорний екран Crash | asinara88 | Операційні системи Windows | 1 | 8 листопада 2009 17:42 |
| Ever Changing робочого столу Windows ярлики | djchapple | Операційні системи Windows | 4 | 13 вересня 2009 10:14 |
| Перехід на Windows XP з Linux на Netbook | haysey9 | Операційні системи Windows | 6 | 17 лютого 2009 16:39 |
| Новий комп'ютерний питання! Перехід від Windows XP в Vista | diamond88 | Операційні системи Windows | 2 | 12 лютого 2009 16:39 |
| Зміни Windows XP назвами розділів? | tomthedrummer1992 | Операційні системи Windows | 1 | 12 травня 2008 15:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |