![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички. Имам купи HP 2133 netbook за жена. Тя не може да се разбираме с Linux на която беше инсталиран. Колко трудно ще бъде да я деинсталирате Линукс и инсталирате Windows XP, които съм бил казал би било най-добре. бих Linux деинсталирате преди да инсталирате XP или инсталирате XP и след това деинсталиране Linux. Ще ми трябва за да се провери нещо друго, всяка помощ ще бъде удоволствие, получени благодарение предварително. К. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре дошъл.
| |||
| |||
| Здрасти, ще изглежда, че всички шофьори са на HP уеб сайт за XP. Аз не съм сигурен бяха да се започне, трябва да заредите XP и Linux отстраните, след като се използва наскоро инсталирана XP? |
|
| |||
| |||
| Ако премахнете дяла по време на инсталиране на XP ще форматирате шофиране и тя ще бъде чиста. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Благодаря момчета, всичко вече е добре и една щастлива жена. Благодаря за помощта. K |
|
| |||
| |||
| Радвам се, че имам това сортирани. Те наистина са по-добре с XP.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Смяна на Windows ОС на Windows XP Черен | виновен | Windows операционни системи | 3 | 12 Юни 2009 08:46 |
| Смяна на Linux OS върху Мини HP 2133 | texannatl | Linux & Алтернативни OS | 0 | 28 май 2009 г. 17:44 |
| Инсталирайте Windows Над Linux за HP Compaq 2133 Netbook | gmcomputerservices | Windows операционни системи | 5 | 17 Feb 2009 06:39 |
| Как да гледаме DVD в Linux OS Netbook? | SSS S | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 20 Ноември 2008 12:00 |
| Смяна на Windows XP Partition имена? | tomthedrummer1992 | Windows операционни системи | 1 | 12 май 2008 г. 15:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |