![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hi all. Έχω αγοράσει ένα HP 2133 netbook για τη γυναίκα του. Δεν μπορεί να τα πηγαίνω καλά με το Linux λειτουργικό σύστημα που ήταν προεγκατεστημένη. Πόσο δύσκολο θα είναι να καταργήσετε την εγκατάσταση του Linux και εγκατάστασης των Windows XP που μου έχει πει θα ήταν το καλύτερο. Θα μου απεγκαταστήσετε πριν να εγκαταστήσετε το Linux XP ή εγκαταστήστε XP και στη συνέχεια καταργήσετε την εγκατάσταση του Linux. Θα πρέπει να ελέγξει οτιδήποτε άλλο, οποιαδήποτε συμβουλή ευχαρίστως θα λάβει τις ευχαριστίες εκ των προτέρων. Κ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλώς ήρθατε και πάλι.
| |||
| |||
| Γεια σου, φαίνεται ότι όλοι οι οδηγοί σχετικά με την ιστοσελίδα της HP για XP. Δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν για να ξεκινήσει, πρέπει να φορτίο για xp και μετά την αφαίρεση του linux που χρησιμοποιούν τη νέα xp; |
|
| |||
| |||
| Εάν καταργήσετε τα διαμερίσματα κατά τη διάρκεια εγκατάσταση XP τότε θα διαμορφώσετε τη μονάδα δίσκου και θα είναι καθαρό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ guys, τώρα όλα είναι καλά και μια ευτυχισμένη γυναίκα. ευχαριστώ για τη βοήθεια. K |
|
| |||
| |||
| Glad you got it ταξινομημένο. Θα είναι πραγματικά καλύτερα με XP.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αλλαγή Windows OS σε Windows XP Black | ένοχοι | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 12 Ιουν 2009 08:46 |
| Η αλλαγή στο λειτουργικό σύστημα Linux σε HP Mini 2133 | texannatl | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 28 Μαΐου 2009 17:44 |
| Κατά τη διάρκεια εγκατάστασης των Windows το Linux για HP Compaq 2133 Netbook | gmcomputerservices | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 17 Φεβ 2009 06:39 |
| Πώς μπορώ να παρακολουθήσουν ένα DVD σε ένα σύστημα Linux OS Netbook; | S SSS | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 20 Νοε 2008 12:00 |
| Η αλλαγή των ονομάτων των Windows XP; | tomthedrummer1992 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 12η Μαΐου 2008 15:44 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |