![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima. Ja sam kupio HP 2133 netbook za ženu. Ona ne može dobiti uz Linux OS koji je preinstalled. Koliko teško će biti da ga deinstalirati Linux i instalirati Windows XP, koji mi je rekao bilo bi najbolje. bih deinstalirati Linux prije instaliranja XP ili instalirati XP i onda deinstalirati Linux. Biste li trebam provjeriti je nešto drugo, bilo koji savjet rado bi se primio hvala unaprijed. K. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrodošli nazad.
| |||
| |||
| Hiya, Čini se da su svi vozači su na HP-ovu web stranicu za XP. Nisam siguran da su bili pokrenuti, treba učitati xp na linux i ukloniti nakon uporabe novoinstalirani instaliran xp? |
|
| |||
| |||
| Ako uklonite particije tokom instaliranja XP tada će formatirati disk i to će biti čist. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| hvala dečki, sve je sada dobro i jedna sretna žena. hvala za sve vaše pomoći. K |
|
| |||
| |||
| Glad ga imaš sortirana. Oni su doista bolje sa XP.
__________________ serverguy |