![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all. Én vettem egy HP 2133 netbook a felesége. A lány nem tud együtt Linux OS amit preinstalled. Mennyire nehéz lenne eltávolítani a Linux és a Windows XP rendszert, amit már mondtam volna a legjobban. volna eltávolítani Linux telepítése előtt XP vagy XP install majd uninstall Linux. Vajon van szükség annak ellenőrzésére, bármi mást, bármilyen tanácsot szívesen fogadott lenne köszönet előre. K. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcome back.
| |||
| |||
| Hiya úgy tűnik, hogy az összes járművezetővel szemben a HP honlapja XP. Nem vagyok biztos benne volt, hogy kell betölteni az xp, és távolítsa el a Linux használata után az újonnan telepített xp? |
|
| |||
| |||
| Ha eltávolítja a partíciókon XP telepítés során majd formázza a meghajtót, és ez lesz tiszta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| kösz srácok, minden jó, és egy boldog feleség. Köszi a segítséget. K |
|
| |||
| |||
| Örülök, hogy vannak rendezve. Tényleg jobb az XP.
__________________ serverguy |