![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם. יש לי קנה HP 2133 netbook עבור אשתו. היא לא יכולה להסתדר עם מערכת ההפעלה לינוקס שהיה מותקם מראש. איך זה להיות קשה היה להסיר לינוקס ולהתקין את Windows XP שבו הייתי אמרו יהיה הכי טוב. אני מעוניין להסיר את ההתקנה לפני התקנת לינוקס XP או להתקין XP ולאחר מכן הסר את ההתקנה של לינוקס. האם אני צריך לבדוק משהו אחר, כל עצה יהיה קיבלו בשמחה תודה מראש. יא |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ברוך שובך.
| |||
| |||
| Hiya, זה היה נראה כי כל מנהלי ההתקנים על אתר האינטרנט של HP עבור XP. אני לא בטוח היו להתחיל, אני אמור לטעון על XP ו-Linux להסיר לאחר השימוש החדש מותקנת XP? |
|
| |||
| |||
| אם להסיר את המחיצות במהלך ההתקנה של XP לאחר מכן לאתחל את הכונן והוא יהיה נקי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| תודה, חבר 'ה, הכל טוב עכשיו ואחד שמח אשתו. תודה על כל העזרה שלך. K |
|
| |||
| |||
| אני שמח שיש לך את זה מיון. הם באמת טובים יותר עם XP.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שינוי מערכת ההפעלה של Windows XP ל-Windows שחור | אשם | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 12th יוני 2009 08:46 |
| שינוי על מערכת ההפעלה לינוקס HP Mini 2133 | texannatl | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | -28 במאי 2009 17:44 |
| התקן את Windows מחדש לינוקס על קומפאק HP 2133 Netbook | gmcomputerservices | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -17 פברואר 2009 06:39 |
| כיצד אוכל לצפות ב-DVD של מערכת ההפעלה לינוקס Netbook? | Sss S | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | 20 נובמבר 2008 12:00 |
| שינוי שמות המחיצה של Windows XP? | tomthedrummer1992 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | -12 במאי 2008 15:44 |
| שרשרת כלים | |
| |