![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas visiems. Aš nusipirkau HP 2133 Netbook už žmoną. Ji negali gauti kartu su Linux OS, kuri buvo įdiegta. Ar sunku būtų jį pašalinti "Linux" ir įdiegti "Windows XP", kuri man buvo pasakyta, būtų geriausia. būtų pašalinti prieš diegdami Linux XP arba įdiegti XP, o tada ištrinti Linux. Ar man reikia patikrinti, ar kas nors kitas, bet patarimas būtų mielai gavo Thanks in advance. K. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcome back.
| |||
| |||
| Hiya, atrodytų, kad visi vairuotojai apie HP tinklalapyje XP. Nesu tikras, buvo pradėti, man reikia įkelti XP ir Linux pašalinti panaudojus naujai įdiegtas XP? |
|
| |||
| |||
| Jei pašalinsite pertvaros metu įdiegti XP, tada formatas disko ir jis bus švarus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Thanks guys, viskas dabar gerai ir viena laiminga žmona. Thanks for all your help. K |
|
| |||
| |||
| Glad you got it sorted. Jie tikrai yra geriau XP.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pakeitus "Windows" OS "Windows XP Black | kaltas | Windows "operacinės sistemos | 3 | Birželis 12, 2009 08:46 |
| Pakeitus Linux OS "HP 2133 Mini | texannatl | Linux & Alternative OS | 0 | Gegužė 28, 2009 17:44 |
| Įdiekite Windows Per Linux 2.133 HP Compaq Netbook | gmcomputerservices | Windows "operacinės sistemos | 5 | 17 vasaris 2009 06:39 |
| Kaip aš galiu žiūrėti į Linux OS Netbook DVD? | SSS S | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | Lapkritis 20, 2008 12:00 |
| Pakeitus "Windows XP" skirsnių pavadinimai? | tomthedrummer1992 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 12, 2008 15:44 |
| Temos įrankiai | |
| |