![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým. Jsem koupil HP 2133 netbook pre ženu. Ona nemôže dostať spolu s OS Linux, ktorý je predinštalovaný. Ako ťažké bolo by Linux odinštalovať a nainštalovať Windows XP, ktoré som už povedal, je najlepšie. bych odinstalovat Linux pred inštaláciou XP alebo nainštalovať XP a potom odinštalovať Linux. Mohol som potrebné kontrolovať niečo, nejakú radu by rád získal vďaka vopred. K. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vitaj späť.
| |||
| |||
| Ahoj, Mohlo by sa zdať, že všetky ovládače sú na webových stránkach spoločnosti HP pre XP. Nie som si istý, či boli na začiatku, mám nahrať XP na linux a odstrániť po použití novo inštalovaných xp? |
|
| |||
| |||
| Ak odstránenie oddielov pri inštalácii XP potom formátovať disk, a bude čistý. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Vďaka chlapci, to všetko je teraz dobre a jedna šťastná žena. Vďaka za pomoc. K |
|
| |||
| |||
| Som rád, že máš to Zoradené. Naozaj sú lepšie s XP.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zmenou OS Windows na systém Windows XP Black | vinni | Operačné systémy Windows | 3 | 12 júna 2009 08:46 |
| Prechod na OS Linux na HP Mini 2133 | texannatl | Linux & Alternatívne OS | 0 | 28. mája 2009 17:44 |
| Po inštalácii Windows na Linux HP Compaq 2133 Netbook | gmcomputerservices | Operačné systémy Windows | 5 | 17. február 2009 06:39 |
| Ako môžem sledovať DVD v OS Linux Netbook? | Sss S | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 20. novembra 2008 12:00 |
| Zmenou Windows XP oddiel Mená? | tomthedrummer1992 | Operačné systémy Windows | 1 | 12. mája 2008 15:44 |
| Thread Tools | |
| |