![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима. Ја сам купио ХП 2133 нетбоок за жену. Она не може добити уз Линукс ОС који је преинсталлед. Колико тешко ће бити да га деинсталирам Линукс и инсталирате Уиндоус КСП, који ми је рекао било би најбоље. бих деинсталирам Линукс пре инсталације КСП или инсталирате КСП и онда деинсталирам Линукс. Да ли бисте требам проверити је нешто друго, било који савет радо би се примио хвала унапред. К. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добродошли назад.
| |||
| |||
| Хиыа, Чини се да су сви возачи су на ХП-ову уеб страницу за КСП. Нисам сигуран да су били покренути, треба да отпремите ксп на Линукс и уклоните након употребе новоинсталирани инсталиран ксп? |
|
| |||
| |||
| Ако уклоните партиције током инсталације КСП тада ће форматирате диск и то ће бити чист. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| хвала момци, све је сада добро и једна сретна жена. хвала за све ваше помоћи. К |
|
| |||
| |||
| Глад га имаш распоређене. Они су заиста боље са КСП.
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Промена Уиндоус ОС Уиндоус КСП Блацк | крив | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 12. јуна 2009 08:46 |
| Промена за Линукс ОС на ХП Мини 2133 | тексаннатл | Линукс ОС и алтернативна | 0 | 28 мај 2009 17:44 |
| Током инсталације система Уиндоус Линукс на ХП 2133 Цомпак Нетбоок | гмцомпутерсервицес | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 17 фебруар 2009 06:39 |
| Како могу гледати ДВД-у Линукс ОС Нетбоок? | ССС С | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 20 новембар 2008 12:00 |
| Мијењање система Уиндоус КСП партиције Имена? | томтхедруммер1992 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 12 мај 2008 15:44 |
| Тхреад Тоолс | |
| |