![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім. Я купив нетбука HP 2133 для дружини. Вона не може змиритися з ОС Linux, яка була встановлена. Наскільки важко було б видалити Linux і встановити Windows XP, які я сказав би краще. Я б видалити перед установкою Linux XP або встановіть XP, а потім видалити Linux. Мені це потрібно, щоб перевірити що-небудь ще, будь-які поради будуть з радістю отримав завдяки заздалегідь. К. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcome Back.
| |||
| |||
| Привіт, здавалося б, що все драйвера на сайті HP для XP. Я не впевнений, повинні були початися, чи повинна я завантажити XP на Linux і видалити після використання нової встановленої XP? |
|
| |||
| |||
| Якщо ви вилучили розділи після установки XP потім відформатувати диск, і він стане чистий. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Спасибі, хлопці, все зараз добре і однією щасливою дружиною. Спасибо за всю вашу допомогу. До |
|
| |||
| |||
| Радий, що ви отримали його сортують. Вони дійсно краще з XP.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Зміни ОС Windows на Windows XP Black | винним | Операційні системи Windows | 3 | 12 червня 2009 08:46 |
| Перехід на Linux ОС HP Mini 2133 | texannatl | Linux & альтернативних ОС | 0 | 28 травня 2009 17:44 |
| Установка Windows замість Linux на HP Compaq 2133 Netbook | gmcomputerservices | Операційні системи Windows | 5 | 17 лютого 2009 06:39 |
| Як подивитися DVD в ОС Linux Netbook? | Sss S | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 20 листопада 2008 12:00 |
| Зміни Windows XP назвами розділів? | tomthedrummer1992 | Операційні системи Windows | 1 | 12 травня 2008 15:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |