μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Η αλλαγή των ονομάτων των Windows XP;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12η Μαΐου 2008, 14:36
Ομάδα Δωρητών

Default Η αλλαγή των ονομάτων των Windows XP;

Γεια σας παιδιά,

Έχω εγκαταστήσει 2 των Windows XP Home Edition. Ένα σχεδόν πάντα με ειδικές ανάγκες, η άλλη μου συνήθη χρήση διαμέρισμα.

Ωστόσο, μετά την επιλογή OS για την εκκίνηση και οι δύο εμφανίζονται ως "Windows XP Home Edition". Υπάρχει, έτσι κι αλλιώς, η πραγματικότητα μπορεί να αλλάξει σε μια απομισχωμένου να πω "τα Windows XP Δείτε Version";

Ευχαριστώ

Tom

PS Έχω δοκιμάσει την αλλαγή του ProductName τιμή του μητρώου, αλλά δεν λειτούργησε.

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
Μνήμες:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Ολοκληρωμένη 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 12η Μαΐου 2008, 15:44
Ομάδα Δωρητών

Default Η αλλαγή των ονομάτων των Windows XP;

Ναι, απλά πρέπει να επεξεργαστείτε ένα αρχείο. Μπορείτε να βρείτε σε αυτό μέσω Control Panel, System. Δείτε για τις επιλογές εκκίνησης και αποκατάστασης βάσει του Advanced.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Διαρκώς μεταβαλλόμενο Windows Desktop Shortcut Icons djchapple Λειτουργικά συστήματα Windows 4 13 Σεπτεμβρίου 2009 10:14
Αλλαγή Windows OS σε Windows XP Black ένοχοι Λειτουργικά συστήματα Windows 3 12 Ιουν 2009 08:46
Αλλαγή σε Windows XP από το Linux σε Netbook haysey9 Λειτουργικά συστήματα Windows 6 17 Φεβ 2009 16:39
Νέα Υπολογιστών Ερώτηση! Αλλάζοντας από Windows XP σε Vista diamond88 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 12 Φεβ 2009 16:39
Partition πρόβλημα, παράθυρα συνηθίζει διαμέρισμα ashaiba Λειτουργικά συστήματα Windows 5 21 Μαρ 2008 23:46
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.