![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας παιδιά,
Έχω εγκαταστήσει 2 των Windows XP Home Edition. Ένα σχεδόν πάντα με ειδικές ανάγκες, η άλλη μου συνήθη χρήση διαμέρισμα. Ωστόσο, μετά την επιλογή OS για την εκκίνηση και οι δύο εμφανίζονται ως "Windows XP Home Edition". Υπάρχει, έτσι κι αλλιώς, η πραγματικότητα μπορεί να αλλάξει σε μια απομισχωμένου να πω "τα Windows XP Δείτε Version"; Ευχαριστώ Tom PS Έχω δοκιμάσει την αλλαγή του ProductName τιμή του μητρώου, αλλά δεν λειτούργησε. Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| Ναι, απλά πρέπει να επεξεργαστείτε ένα αρχείο. Μπορείτε να βρείτε σε αυτό μέσω Control Panel, System. Δείτε για τις επιλογές εκκίνησης και αποκατάστασης βάσει του Advanced.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διαρκώς μεταβαλλόμενο Windows Desktop Shortcut Icons | djchapple | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 13 Σεπτεμβρίου 2009 10:14 |
| Αλλαγή Windows OS σε Windows XP Black | ένοχοι | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 12 Ιουν 2009 08:46 |
| Αλλαγή σε Windows XP από το Linux σε Netbook | haysey9 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 17 Φεβ 2009 16:39 |
| Νέα Υπολογιστών Ερώτηση! Αλλάζοντας από Windows XP σε Vista | diamond88 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 12 Φεβ 2009 16:39 |
| Partition πρόβλημα, παράθυρα συνηθίζει διαμέρισμα | ashaiba | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 21 Μαρ 2008 23:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |