manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Mijenjanje sustava Windows XP particije Imena?

Reply

Thread Tools
Old 12 svi 2008, 14:36
Donatorska Grupa

Default Mijenjanje sustava Windows XP particije Imena?

Hi momački,

Imam 2 instalira Windows XP Home Edition. Jedna sa ljepušan velik dio sve invalide, s druge moje uobičajene uporabe particiju.

Međutim, na izboru na OS boot su oba prikazati kao "Windows XP Home Edition." Ima li bilo kako ja mogu promijeniti Uzeli stvarno jesu jedne do recite "Pokaži Inačici Windows XP"?

Hvala

Tom

PS Pokušao sam PRODUCTNAME promjenom vrijednosti u registru ali to nije radila.

My System: #

Procesor (i):
Intel Q6600
Matične ploče:
MSI P6N SLI V2
RAM memorija:
2GB DDR2 PC6400 gusar
Grafička kartica (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrirani 8 kanala
Tvrdi disk (i):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optički pogon (e):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake sopran & Toughpower 750W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacijski sustav (e):
Windows XP Professional SP3
Old 12 svi 2008, 15:44
Donatorska Grupa

Default Mijenjanje sustava Windows XP particije Imena?

Da, vi samo trebate urediti datoteku. Možete dobiti na to kroz Control Panel, System. Potražite Startup Recovery Options i pod Advanced.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Ever Changing Windows Desktop ikone prečaca djchapple Windows Operating Systems 4 13 rujan 2009 10:14
Promena Windows OS Windows XP Black kriv Windows Operating Systems 3 12. lipnja 2009 08:46
Mijenjanje sustava Windows XP s Linux na Netbook haysey9 Windows Operating Systems 6 17. veljača 2009 16:39
New Computer Pitanje! Mijenjanje sustava Windows XP na Vista diamond88 Windows Operating Systems 2 12. veljača 2009 16:39
Particije problem, Windows particiju navika ashaiba Windows Operating Systems 5 21. ožujak 2008 23:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.