kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Váltás a Windows XP partíció nevek?

Reply

Téma eszközök
Old Május 12 2008, 14:36
Donor Group

Default Váltás a Windows XP partíció nevek?

Hi guys,

I have 2 telepíti a Windows XP Home Edition. Az egyik a nagyon sok mindent, fogyatékkal élők, a másik az én szokásos használat partíció.

Azonban, amikor az operációs rendszer kiválasztását a boot mindkettő megjelenik a "Windows XP Home Edition." Van egyébként tudom változtatni az igazán sztrippelve ki, hogy mondjuk egy "Windows XP Version mutat"?

Köszönöm

Tom

PS megpróbáltam megváltoztatása productname értéket a rendszerleíró adatbázisban, de nem működött.

My System: #

Processzor (ok):
Intel Q6600
Alaplap:
MSI P6N SLI V2
RAM memória:
Corsair 2GB DDR2 PC6400
Grafikus kártya (k):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Hangkártya:
Integrált 8 csatornás
Merevlemez (ek):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optikai meghajtó (k):
LG Lightscribe
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Wireless
Monitor (ok):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operációs rendszer (ek):
Windows XP SP3
Old Május 12 2008, 15:44
Donor Group

Default Váltás a Windows XP partíció nevek?

Igen, most kell szerkeszteni a fájlt. Tudod kap rajta keresztül a Vezérlőpult, Rendszer. Keresse meg a Indítás és helyreállítás alatt álló lehetőségek Advanced.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.