פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

שינוי שמות המחיצה של Windows XP?

Reply

שרשרת כלים
Old 12 מאי 2008, 14:36
קבוצת תורמים

Default שינוי שמות המחיצה של Windows XP?

היי חבר 'ה,

אני מתקין 2 של Windows XP Home Edition. אחד עם די הרבה הכל מושבת, השני שלי מחיצה השימוש הרגיל.

עם זאת, על הבחירה של מערכת ההפעלה על אתחול שניהם הופיעו בשם "ב-Windows XP Home Edition '. האם יש בכל זאת אני יכול לשנות את באמת שולל את אחד לומר "הצג גירסה של Windows XP"?

תודה

טום

נ.ב. ניסיתי לשנות את הערך של ProductName הרישום אבל זה לא עבד.

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל Q6600
לוח האם:
MSI P6N SLI v2
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
כרטיס מסך (S):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
כרטיס קול:
משולבת של ערוץ 8
Hard Drive (s):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
כונן אופטי (S):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake סופרן & Toughpower 750W
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
מערכת הפעלה (S):
מערכת Windows XP Professional SP3
Old 12 מאי 2008, 15:44
קבוצת תורמים

Default שינוי שמות המחיצה של Windows XP?

כן, אתה רק צריך לערוך קובץ. אתה יכול לקבל את זה דרך לוח הבקרה, מערכת. חפש הפעלה ושחזור תחת אפשרויות מתקדמות.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שמשתנה תדיר, קיצור של Windows Desktop Icons djchapple מערכות ההפעלה Windows 4 13 ספטמבר 2009 10:14
שינוי מערכת ההפעלה של Windows XP ל-Windows שחור אשם מערכות ההפעלה Windows 3 12th יוני 2009 08:46
שינוי ל-Windows XP מתוך לינוקס על Netbook haysey9 מערכות ההפעלה Windows 6 -17 פברואר 2009 16:39
שאלה מחשב חדש! שינוי מ-Windows XP ל Vista diamond88 מערכות ההפעלה Windows 2 12th פברואר 2009 16:39
מחיצה הבעיה, חלונות wont מחיצה ashaiba מערכות ההפעלה Windows 5 21st מרץ 2008 23:46
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.