![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי חבר 'ה,
אני מתקין 2 של Windows XP Home Edition. אחד עם די הרבה הכל מושבת, השני שלי מחיצה השימוש הרגיל. עם זאת, על הבחירה של מערכת ההפעלה על אתחול שניהם הופיעו בשם "ב-Windows XP Home Edition '. האם יש בכל זאת אני יכול לשנות את באמת שולל את אחד לומר "הצג גירסה של Windows XP"? תודה טום נ.ב. ניסיתי לשנות את הערך של ProductName הרישום אבל זה לא עבד. המערכת שלי: #
|
|
| |||
| |||
| כן, אתה רק צריך לערוך קובץ. אתה יכול לקבל את זה דרך לוח הבקרה, מערכת. חפש הפעלה ושחזור תחת אפשרויות מתקדמות.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שמשתנה תדיר, קיצור של Windows Desktop Icons | djchapple | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 13 ספטמבר 2009 10:14 |
| שינוי מערכת ההפעלה של Windows XP ל-Windows שחור | אשם | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 12th יוני 2009 08:46 |
| שינוי ל-Windows XP מתוך לינוקס על Netbook | haysey9 | מערכות ההפעלה Windows | 6 | -17 פברואר 2009 16:39 |
| שאלה מחשב חדש! שינוי מ-Windows XP ל Vista | diamond88 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 12th פברואר 2009 16:39 |
| מחיצה הבעיה, חלונות wont מחיצה | ashaiba | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 21st מרץ 2008 23:46 |
| שרשרת כלים | |
| |