![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Всеки път, когато влезете в I получите съобщение Проверка на файла система на C: Файл система NTFS Ще Ви бъда благодарен за всякакви съвети за това, както се чувствам, това трябва да бъде предупреждение, че може да има проблем, много soon.Thanks за помощ. Жан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали това преди действителното Прозорец дънер на екран показва, или това е действително в Windows?
| |||
| |||
| Благодаря за отговора. Тя се появи преди дневника на екрана. |
|
| |||
| |||
| Това обикновено се случва, защото не сте го изключите правилно. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за отговора. Ние винаги се закрият правилно, така че трябва да се случи по друга причина, но благодаря все пак. Жан |
|
| |||
| |||
| Когато се появи съобщение, мислиш ли, нека сканиране Run или байпас него? Ако байпас, тя ще се опита отново при следващото зареждане, независимо изключи правилно. |
|
| |||
| |||
| Имаме нека сканиране тичам всеки път, макар и да се изкушат да байпас, че ние винаги го изпълнявате, е случва за около една седмица. Жан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съжалявам, че прекъсна по тази тема Хибридни Има ли го измисли син екран преди прозорците влезете казва Chkdsc M8?
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Смятам, че са потвърдили, че това е предварително Windows checkdisk Да. Обикновено прозорците е добра причина да накарате това, обаче, че НКХЖ е само основно един. Бих пуснете пълна проверка на диска през прозорци> Кликнете с десния бутон на устройството в компютъра ми> свойства> Tools> грешка проверите / checkdisk> маркирайте авто фиксира файлове система грешки кутия и да си ходим. Тя ще поиска от вас да се рестартира, след което пусна тест план. |
|
| |||
| |||
| Бях jusr Чудех се дали той е насрочено за chkdsc да тече и сега тя работи всеки той ботуши нагоре и дали той има шофиране patitioned и е лош сектор
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows XP на файла System.ini | kevvyb | Windows операционни системи | 1 | 30 Юни 2009 03:42 |
| Проверка на файлова система на C: | Волфи | Windows операционни системи | 15 | 28 Юни 2009 04:24 |
| Системен файл корумпирани, не зареждане - ще конзолата за възстановяване почистване на твърдия диск? | Samantha0101 | Общи Софтуер Чат | 13 | 23rd Dec 2008 20:41 |
| Windows 98 системен файл липсва | hehosilver | Windows операционни системи | 5 | 16-то Aug 2008 10:05 |
| Проверка на файловата система на C:?! | KanoakaVirus | Windows операционни системи | 12 | 20 март, 2008 10:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |