![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Pokaždé, když jsem se přihlaste I get the message Kontrola souborového systému na C: Systém souborů je NTFS Byl bych vděčný za jakoukoli radu, jak na tomto Cítím to musí být varováním, že by mohl být problém velmi soon.Thanks pro jakoukoli pomoc. Jean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to před samotným Windows log na obrazovce ukazuje, nebo je to skutečně ve Windows?
| |||
| |||
| Díky za odpověď. Zdá se před Přihlášení na obrazovce. |
|
| |||
| |||
| To se obvykle stává, protože jste neměla vypínat správně. |
|
| |||
| |||
| Díky za odpověď. Vždy správně vypnout, takže musí dojít z jiného důvodu, ale i tak díky. Jean |
|
| |||
| |||
| Když uvidíte, že zpráva, si nechat testovat běh nebo bypass to? Pokud bypass to, že se pokusí opět na příští boot bez ohledu na vypnutí správně. |
|
| |||
| |||
| Musíme nechat testovat spustit pokaždé, i když je to lákavé obchvatu je vždy nechat ji běžet, to se děje po dobu asi jednoho týdne. Jean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Omlouvám se, že pronést o tomto vlákno Hybridní Má přijít s modrou obrazovku před okny přihlásit se říká Chkdsc M8?
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Věřím, že jsme potvrdili, že je to pre-okna checkdisk ano. Normálně okna má dobrý důvod k okamžitému to však, že skenování je pouze základní. Chtěl bych běžet plnou kontrolu disku pomocí windows> pravým tlačítkem myši na disk ve svém počítači> vlastnosti> nástroje> kontrola chyb / checkdisk> klíště auto opravit soubory systémové chyby krabice a jet. Je vás požádá o restart, pak testu. |
|
| |||
| |||
| Byl jsem jusr divil, kdyby se plánované chkdsc běžet a nyní běží vždy mu boty nahoru či zda má jednotka patitioned a má špatný sektor
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows XP System.ini souboru | kevvyb | Operační systémy Windows | 1 | 30. června 2009 03:42 |
| Kontrola systému souborů na C: | Wolfie | Operační systémy Windows | 15 | 28. června 2009 04:24 |
| Systém souborů poškozen, není zavádením - bude Konzola pro zotavení otřete pevný disk? | Samantha0101 | Obecné Software Chat | 13 | 23. prosince 2008 20:41 |
| Windows 98 chybějících systémových souborů | hehosilver | Operační systémy Windows | 5 | 16. srpna 2008 10:05 |
| Kontrola systému souborů na c:? | KanoakaVirus | Operační systémy Windows | 12 | 20. březen 2008 10:26 |
| Thread Nástroje | |
| |