![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Κάθε φορά που συνδέεστε με να πάρω το μήνυμα Checking file system on C:
Σύστημα αρχείων NTFS Θα ήμουν ευγνώμων για οποιαδήποτε συμβουλή σχετικά με αυτό που αισθάνομαι, αυτό πρέπει να είναι μια προειδοποίηση ότι θα μπορούσε να υπάρχει πρόβλημα soon.Thanks πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια. Jean |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είναι αυτό πριν από την πραγματική Windows συνδεθείτε ή οθόνη δείχνει είναι αυτό που πράγματι στα Windows;
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ για την απάντηση. Κατά τα φαινόμενα, πριν από το Μητρώο για την οθόνη.
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή δεν έχετε κλείσει σωστά.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ για την απάντηση. Πρέπει πάντα να κλείνουν σωστά έτσι πρέπει να συμβεί για έναν άλλο λόγο, αλλά ευχαριστώ ούτως ή άλλως.
Jean |
|
|
|||
|
|||
|
Όταν το μήνυμα ότι μέχρι ΡΟΡ, κάντε αφήσετε τη σάρωση τρέχει ή να παρακάμψουν αυτό;
Εάν παρακάμψετε αυτό, θα προσπαθήσω ξανά στο επόμενο εκκίνησης ανεξάρτητα από το κλείσιμο του σωστά. |
|
|
|||
|
|||
|
Έχουμε αφήσει τη σάρωση κάθε φορά που αν και είναι δελεαστικό να παρακάμψουν αυτό πρέπει πάντα να το αφήσετε να τρέξει, έχει συμβαίνει για περίπου μια εβδομάδα.
Jean |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Λυπούμαστε να παρεμβάλλω σε αυτό το νήμα Υβριδικοί
Έχει συσταθεί με μια μπλε οθόνη πριν από τα παράθυρα συνδεθείτε λέγοντας Chkdsc M8;
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.
![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
|
|||
|
|||
|
Πιστεύω ότι θα έχουν επιβεβαιώσει ότι είναι η προ-παράθυρα checkdisk ναι.
Κανονικά παράθυρα έχει βάσιμους λόγους να ωθήσει αυτό, ωστόσο, ότι είναι μόνο μια σάρωση ενός βασικού. Θα ήθελα να εκτελέσετε πλήρη έλεγχο δίσκου μέσω παράθυρα> δεξί κλικ στη μονάδα δίσκου στον υπολογιστή μου> ιδιότητες> εργαλεία> έλεγχος σφαλμάτων / checkdisk> τσεκάρετε το αυτόματο σύστημα αρχείων καθορίζει λάθη θέση και πάμε. Θα σας ζητήσω να κάνετε επανεκκίνηση, τότε ας την εκτέλεση της δοκιμής. |
|
|
|||
|
|||
|
Ήμουν jusr αναρωτιούνται εάν είχε προγραμματιστεί η chkdsc να τρέχει και τώρα είναι αυτός εκτελεί κάθε μπότες μέχρι
ή αν έχει την οδήγηση patitioned και έχει μια κακή τομέα
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.
![]() |