![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Minden alkalommal, amikor bejelentkezni Azt az üzenetet Checking File rendszer C: NTFS fájlrendszer Én hálás lenne bármilyen tanácsot ezt érzem, ez egy figyelmeztetés, hogy ott lehet a probléma nagyon soon.Thanks a segítség. Jean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez előtt az aktuális Windows bejelentkezéskor képernyő vagy ez ténylegesen a Windows?
| |||
| |||
| Köszi a választ. Úgy tűnik, a Napló a képernyőn. |
|
| |||
| |||
| Ez általában akkor történik, mert nem állítsa le megfelelően. |
|
| |||
| |||
| Köszi a választ. Mindig a megfelelő módon áll le, így kell történnie más okból, de kösz. Jean |
|
| |||
| |||
| Ha ez az üzenet jön ki, ugye, hogy a scan fut vagy bypass it? Ha elkerülő, akkor majd próbálja újra a következő indítás tekintet leállítása helyesen. |
|
| |||
| |||
| Van, hogy a keresési távon minden egyes alkalommal, bár a kísértés, hogy megkerülje azt mindig futni hagyja, akkor történt körülbelül egy hét. Jean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sajnálom, hogy közbevet e téma Hybrid Van egy olyan kék képernyő előtt, a Windows belépés mondván Chkdsc m8?
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, már megerősítette, hogy a pre-windows checkdisk igen. Normális esetben a Windows a jó oka az, hogy ez azonban, hogy a scan csak egy alap. Azt lenne a teljes körű ellenőrzést lemezen keresztül Windows> jobb klikk a meghajtó a Sajátgép> Tulajdonságok> Eszközök> error check / checkdisk> jelölje meg az auto-fájlrendszer hibák doboz és menj. Meg fogja újraindítani, akkor a vizsgálatot futtatni. |
|
| |||
| |||
| Én jusr gondoltam, ha a tervezett chkdsc futtatni, és jelenleg is futó mindig ő csizma up vagy azt a meghajtót patitioned, és az a rossz szektor
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows XP System.ini File | kevvyb | A Windows operációs rendszerek | 1 | 30. június 2009 03:42 |
| Checking Fájlrendszer a C: | Wolfie | A Windows operációs rendszerek | 15 | 28. június 2009 04:24 |
| Rendszer fájl korrupt, nem indítással - a helyreállítási konzol törölje merevlemezt? | Samantha0101 | General Chat szoftver | 13 | 23. december 2008 20:41 |
| Windows 98 rendszer fájl hiányzik | hehosilver | A Windows operációs rendszerek | 5 | 16. augusztus 2008 10:05 |
| Checking file system on C:? | KanoakaVirus | A Windows operációs rendszerek | 12 | 20. március 2008 10:26 |
| Téma eszközök | |
| |