![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kiekvieną kartą aš prisijungti gaunu pranešimą tikrinimas failų sistema C: Failų sistema NTFS Būčiau dėkingas už bet kokius šios rekomendacijos, kaip manau, tai turi būti įspėjimas, kad gali būti problema labai soon.Thanks for any help. Jean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai prieš faktinį Windows prisijungimo ekranas rodo, ar tai iš tikrųjų Windows?
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą. Atrodo, prieš Prisijungti ekrane. |
|
| |||
| |||
| Tai paprastai atsitinka, nes nesate uždaryti teisingai. |
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą. Mes visada uždaryti teisingai, todėl ji turi nutikti dėl kitos priežasties, bet thanks anyway. Jean |
|
| |||
| |||
| Kai tokia žinutė pasirodo, jūs tegul nuskaitymo paleisti arba apeiti tai? Jei apeiti, ji bandys dar kartą kitą įkrovos nepaisant nutrūkusio teisingai. |
|
| |||
| |||
| Mes turime leisti nuskaityti paleisti kiekvieną kartą, nors ji yra viliojanti apeiti tai mes visada tegul jis veikia, jis jau vyksta apie savaitę. Jean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atsiprašome nawiasowo dėl šioje temoje Hybrid Ar sugalvoti mėlyname ekrane prieš Windows Prisijungti sakydamas Chkdsc m8?
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Manau, mes patvirtinsime, kad jis iš anksto langai checkdisk Taip. Paprastai langai yra rimtų priežasčių greitai Tačiau tai, kad nuskaito tik vienas pagrindinis. Norėčiau paleisti patikrinti visus disko per langus> dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Mano kompiuteris drive> Nekilnojamas turtas> Tools> error check / checkdisk> erkių Auto nustatyti failų sistemos klaidas lauką ir eiti. Jis lieps perkrauti, tada tegul bandymą. |
|
| |||
| |||
| Buvau jusr įdomu, jei jis numatytas chkdsc skaičiuoti ir dabar jis veikia Everytime jis batus viršų ar jis turi vairuoti patitioned ir blogų sektorių
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Windows XP" System.ini failą | kevvyb | Windows "operacinės sistemos | 1 | Birželis 30, 2009 03:42 |
| Tikrinimas failų sistema C: | Wolfie | Windows "operacinės sistemos | 15 | Birželis 28, 2009 04:24 |
| Sisteminis failas sugadintas, ne atsisiuntimas - atkūrimo konsolė bus ištrinti kietajame diske? | Samantha0101 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 13 | 23 gruodis 2008 20:41 |
| Windows 98 sistemos failo trūksta | hehosilver | Windows "operacinės sistemos | 5 | Rugpjūtis 16, 2008 10:05 |
| Checking file system on C:?! | KanoakaVirus | Windows "operacinės sistemos | 12 | Kovas 20, 2008 10:26 |
| Temos įrankiai | |
| |