![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Katru reizi, kad piesakāties man ziņu pārbaude datņu sistēmai uz C:
Failu sistēma ir NTFS Būšu pateicīgs par jebkādu padomu par to kā man šķiet, ka šis ir brīdinājums, ka tur varētu būt problēma ļoti soon.Thanks par jebkuru palīdzību. Jean |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tas ir pirms faktiskās Windows pieteikties uz ekrāna parāda, vai tas tiešām ir Windows?
|
|||
|
|||
|
Paldies par atbildi. Šķiet, pirms Pieteikties uz ekrāna.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tas parasti notiek, jo jums nav jāslēdz pareizi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Paldies par atbildi. Mēs vienmēr jāslēdz pareizi tā tam ir jānotiek citu iemeslu dēļ, bet thanks anyway.
Jean |
|
|
|||
|
|||
|
Ja šī ziņa NOP uz augšu, jūs dariet skenēšanas palaist vai apiet to?
Ja jūs apvedceļš, tā mēģinās vēlreiz nākamajā boot neatkarīgi no slēgtu pareizi. |
|
|
|||
|
|||
|
Mums ir ļaut skenēt vadīt katru reizi, lai gan tas ir vilinoši apiet tā mēs vienmēr jāļauj tai darboties, tas noticis apmēram nedēļu.
Jean |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Žēl interject šo pavedienu Hybrid
Vai tā nāk līdz ar zilu ekrāna pirms windows log in sakot Chkdsc m8?
|
|
|
|||
|
|||
|
Es uzskatu, ka mums ir apstiprinājušas, ka tas ir iepriekš-windows checkdisk jā.
Parasti Windows ir labs iemesls, lai nekavējoties to, ka tomēr skenēšana ir tikai pamata vienu. Es gribu palaist pilnībā pārbaudīt diska caur logiem> labais klikšķis disku mana datora> īpašības> Rīki> error check / checkdisk> atzīmējiet auto fix failu sistēmas kļūdas lodziņu un iet. Tā lūgs jums reboot, tad lai testā. |
|
|
|||
|
|||
|
Man bija jusr jautājums, ja viņš bija regulāri chkdsc ceļu un tagad tas darbojas everytime viņš zābaki līdz
vai ir viņa drive patitioned un ir bad sektors