![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Za każdym razem mam się zalogować dostaję wiadomość Sprawdzanie systemu plików na dysku C: System plików to NTFS Byłbym wdzięczny za wszelkie porady na temat tego, jak czuję ten musi być przestrogą, że może być problem soon.Thanks bardzo za pomoc. Jean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy to przed rzeczywistych na ekranie logowania Windows lub pokazuje to faktycznie w Windows?
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedź. Wydaje się przed Zaloguj na ekranie. |
|
| |||
| |||
| To zwykle dzieje się ponieważ nie zamknie się właściwie. |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedź. Zawsze poprawnie zamknięty, tak więc musi się zdarzyć, z innego powodu, ale dzięki anyway. Jean |
|
| |||
| |||
| Gdy ten komunikat wyskakuje, czy pozwoli uruchomić skanowanie lub go ominąć? Jeśli go ominąć, to spróbuj ponownie przy następnym rozruchu bez względu na zamykanie poprawnie. |
|
| |||
| |||
| Musimy pozwolić skanowania uruchomić za każdym razem, mimo że jest kuszący obwodnicy to zawsze powinien być włączony, został dzieje na około tydzień. Jean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niestety wtrącić do tego wątku Hybrid Czy pochodzą z niebieskim ekranie przed oknami zalogować mówiąc Chkdsc m8?
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Wierzę, że mamy potwierdzone, że to pre-windows checkdisk tak. Zwykle okna ma dobry powód do tego wiersza, jednak, że skanowanie jest tylko jeden podstawowy. Chciałbym uruchomić pełne sprawdzenie dysku przez okna> kliknij prawym przyciskiem myszy dysk, na mój komputer> Właściwości> Narzędzia> błąd sprawdzić / checkdisk> zaznaczyć auto naprawić błędy systemu plików pola i idź. To będzie prosić o ponowne uruchomienie komputera, a następnie pozwól testu. |
|
| |||
| |||
| Byłem jusr zastanawiasz gdyby zaplanowano na chkdsc uruchomić, a teraz działa on za każdym razem ładuje się do czy posiada on dysk patitioned i zły sektora
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
![]() |
|
| Zakładki |