![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zakaždým, keď som sa prihláste I get the message Kontrola súborového systému na C: Systém súborov je NTFS Bol by som vďačný za akúkoľvek radu, ako na tomto Cítim to musí byť varovaním, že by mohol byť problém veľmi soon.Thanks pre akúkoľvek pomoc. Jean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to pred samotným Windows log na obrazovke ukazuje, alebo je to skutočne vo Windows?
| |||
| |||
| Vďaka za odpoveď. Zdá sa pred Prihlásenie na obrazovke. |
|
| |||
| |||
| To sa zvyčajne stáva, pretože ste nemali vypínať správne. |
|
| |||
| |||
| Vďaka za odpoveď. Vždy správne vypnúť, takže musí dôjsť z iného dôvodu, ale aj tak vďaka. Jean |
|
| |||
| |||
| Keď uvidíte, že správa, si nechať testovať Beh alebo bypass to? Ak bypass to, že sa pokúsi opäť na budúci boot bez ohľadu na vypnutie správne. |
|
| |||
| |||
| Musíme nechať testovať spustiť vždy, aj keď je to lákavé obchvatu je vždy nechať ju plynúť, to sa deje po dobu asi jedného týždňa. Jean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Omlouvám se, že predniesť o tomto vlákno Hybridné Má prísť s modrou obrazovku pred oknami prihlásiť sa hovorí Chkdsc M8?
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Verím, že sme potvrdili, že je to pre-okna checkdisk áno. Normálně okná má dobrý dôvod na okamžité to však, že skenovanie je len základné. Chtěl bych plynúť plnú kontrolu disku pomocou windows> pravým tlačidlom myši na disk vo svojom počítači> vlastnosti> nástroje> kontrola chýb / checkdisk> klíště auto opraviť súbory systémové chyby krabice a ísť. Je vás požiada o reštart, potom testu. |
|
| |||
| |||
| Bol som jusr divil, keby sa plánovanej chkdsc plynúť a teraz beží vždy mu topánky hore alebo či má jednotka patitioned a má zlý sektor
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows XP System.ini súboru | kevvyb | Operačné systémy Windows | 1 | 30. júna 2009 03:42 |
| Kontrola systému súborov na C: | Wolfie | Operačné systémy Windows | 15 | 28. júna 2009 04:24 |
| Systém súborov poškodený, nie je zavádzaním - bude Konzola pre zotavenie otrite pevný disk? | Samantha0101 | Všeobecné Software Chat | 13 | 23. decembra 2008 20:41 |
| Windows 98 chýbajúcich systémových súborov | hehosilver | Operačné systémy Windows | 5 | 16. augusta 2008 10:05 |
| Kontrola systému súborov na c:? | KanoakaVirus | Operačné systémy Windows | 12 | 20. marec 2008 10:26 |
| Thread Tools | |
| |