![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Сваки пут кад се улогирам добијам поруку Провера датотека система на Ц: НТФС систем датотека је Ја бих био захвалан за било какав савет о том како се осећам ово мора бити упозорење да би могао бити проблем за било које соон.Тханкс врло помоћ. Јеан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је то пре стварног Уиндоус клада на екрану показује или је то заправо у систему Уиндоус?
| |||
| |||
| Хвала за одговор. Чини се пре Пријава на екрану. |
|
| |||
| |||
| Нормално да се дешава зато што нису правилно затворена. |
|
| |||
| |||
| Хвала за одговор. Ми увек затворена исправно те мора десити за још један разлог, али хвала свеједно. Јеан |
|
| |||
| |||
| Када ту поруку попс горе, да ли нека Сцан покренути или заобићи то? Ако заобићи га, он ће покушати поново на следећи чизма искључи без обзира на то је исправно. |
|
| |||
| |||
| Имамо нека Сцан покренути сваки пут иако је примамљиво за заобићи га увек пустите нека тече, то је догадја око недељу дана. Јеан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Жао нам је да се убацити на овај тхреад Хыбрид Да ли се са плавом екрану пре него што се пријавите у систем Уиндоус казивање Цхкдсц м8?
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Верујем да смо потврдили да је пред-прозори цхецкдиск да. Нормално прозора има добар разлог за промпт то, међутим, да је само скенирати основних један. Ја бих покренути комплетан цхецк диск преко Уиндоус> десни клик на диск у мој рачунар> пропертиес> Алати> грешака / цхецкдиск> квачица ауто поправити грешке система датотека кутија и отићи. То ће вас тражити да поново покренете, нека тест вожњи. |
|
| |||
| |||
| Био сам задивљен ако јуср имао је на распореду у цхкдсц за покретање и сада је покренут све је горе чизме или да ли је његов погон патитионед и има неисправан сектор
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус КСП СЫСТЕМ.ИНИ Филе | кеввыб | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 30. јуна 2009 03:42 |
| Провера датотека систем на Ц: | Уолфие | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 15 | 28. јуна 2009 04:24 |
| Систем датотека корумпиран, а не боотинг - ће Рецоверы Цонсоле избришете хард диск? | Самантха0101 | Уопштено Софтуаре Цхат | 13 | 23 децембар 2008 20:41 |
| Уиндоус 98 систему датотека недостаје | хехосилвер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 16 аугуст 2008 10:05 |
| Цхецкинг филе сыстем на ц:? | КаноакаВирус | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 12 | 20 март 2008 10:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |