![]() |
|
| |||
| |||
| Ben mesajı C Dosya sistemi kontrolü elde oturum zaman: Dosya sistemi NTFS Ben bu bir uyarı bu sorun çok herhangi bir yardım soon.Thanks olabilir gerektiğini hissediyorum ben bu konuda herhangi bir öneri için minnettar olacaktır. Jean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu gerçek Windows ekran gösterir oturum veya aslında Windows önce mi?
| |||
| |||
| Yanıt için teşekkürler. Bu Girişi önce ekranda görüntülenir. |
|
| |||
| |||
| Çünkü düzgün kapatılmazsa vardır normal olur. |
|
| |||
| |||
| Yanıt için teşekkürler. Biz her zaman doğru bu nedenle başka bir neden ama yine de teşekkür için gerçekleşmesi gerektiğini kapatın. Jean |
|
| |||
| |||
| Bu mesajı açılır, bunu çalıştırmak veya atlama tarama izin var? Eğer atlama, tekrar sonraki önyükleme at bakılmaksızın doğru kapatma çalışacağız. |
|
| |||
| |||
| Biz ancak bu her zaman, bunun için neler oldu çalışmasına izin verirseniz biz atlamak için cazip olan her tarama çalışmasına izin bir hafta hakkında. Jean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maalesef bu iplik üzerinde Hibrid arada söylemek için Önce pencereleri Chkdsc M8 söyleyerek giriş bir mavi ekran ile geliyor mu?
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ben bunun öncesi pencereler checkdisk evet doğruladı inanıyoruz. Bunu istemek için normalde pencereleri vardır sebep Ancak bu tarama sadece basit olanıdır. Windows ile tam bir kontrol diski çalışır> sağ tıklayıp benim bilgisayarda sürücü> özellikler> araçlar> hata kontrol / checkdisk> otomatik düzeltme kene sistem hataları kutusuna dosya ve git. Bu, yeniden doğmuş, sonra test çalışmasına izin isteyecektir. |
|
| |||
| |||
| Eğer ve çalıştırmak için chkdsc planlanan vardı şimdi her şey o kadar bot çalışan ben jusr merak ediyorum veya patitioned olsun kendi sürücü ve kötü bir sektör var
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |