![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Кожен раз, коли я входжу в я отримую повідомлення перевірка файлової системи на C: Файлова система NTFS Я був би вдячний за будь-які поради з цього я відчуваю, як це має бути попередження, що може бути проблема дуже soon.Thanks за будь-яку допомогу. Жан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хіба це до фактичного Windows журналу на екрані показує, чи це насправді в Windows?
| |||
| |||
| Спасибо за ответ. Він постає перед журналу на екрані. |
|
| |||
| |||
| Це зазвичай відбувається тому, що ви не закрили правильно. |
|
| |||
| |||
| Спасибо за ответ. Ми завжди коректно завершити роботу так що повинно відбутися і з іншої причини, але завдяки в будь-якому випадку. Жан |
|
| |||
| |||
| Коли це з'являється повідомлення, ви дозволити запустити сканування або обійти його? Якщо ви обходьте її, вона буде намагатися знову на наступному завантаженні незалежно від закриття правильно. |
|
| |||
| |||
| Ми дозволили запускати сканування кожен раз, хоча є спокуса обійти це ми завжди включати цю функцію, то, що відбувається близько тижня. Жан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вибачте, що втручатися у цій темі Гібридні Чи має придумати синій екран перед вікнами увійти кажучи Chkdsc M8?
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Я вважаю, що ми підтвердили, що це попередні Windows Checkdisk Так. Зазвичай Windows є всі підстави для оперативного цьому, однак, що сканування тільки основний. Я хотів би виконати повну перевірку диска за допомогою Windows> клацніть правою кнопкою на диску в "Мій комп'ютер> Властивості> Сервіс> Помилка перевірки / Checkdisk> галочку Auto Fix файлах поле системні помилки і йдуть. Вона попросить вас перезавантажитися, то нехай тесту. |
|
| |||
| |||
| Я був jusr цікаво, якщо б він запланував chkdsc для запуску, і тепер він працює кожен раз він завантажує або чи має він його диска patitioned і погані сектора
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |